Angela Merkel a făcut pierdută scrisoarea lui Apostu

Am citit pe ftr.ro că primarul Sorin Apostu și unul dintre viceprimari, Laszlo Atilla au plecat în Germania la un meci de fotbal. Mi se pare foarte tare, frate. Sînt aproape sigur că și-au luat zile din concediul de odihnă pe anul în curs. Cică, zice citynews, și prefectul Florin Stamatian e pe acolo, pe la Munchen, mă rog, cu altă treabă, dar că va ajunge și el la stadion. N-am spus-o, dar o repet, mi se pare excelentă ideea. Așa se mai pot întîlni oamenii, mai pot vorbi despre Cluj, clujeni, chestii… Acasă pot fi atît de ocupați încît cine știe, pot să nu se vadă cu săptămînile. Că așa am auzit la un moment dat, că domnul primar îi trimitea invitații președintelui Consiliului Județean prin fax, că erau „răciți”. Dacă, uite, ar fi fost și domnul Alin Tișe la meciul ăsta despre care vă ziceam mai înainte, se putea intra în ceva carte cu recorduri, la secțiunea „Cum să conduci Clujul de la distanță”.

PS: Cred că m-am prins. Primarul s-a dus să o întrebe pe Angela Merkel care-i treaba cu scrisoarea aia pe care i-a dat-o acum o săptămînă. Să vedem dacă vine și doamna Merkel la meci.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 7 votes)
984 citiri

1 comment to Angela Merkel a făcut pierdută scrisoarea lui Apostu

  • ErRon

    Da’ Stamatian si-a dus si asistenta ceea tinerica, de care se tot leaga “Foaia transilvana”???
    Adevarul e ca, pe timp de criza, apar tot felul de oferte carora nu le poti rezista! Am niste cunostinte care s-au dus in acesta excursie doar cu 80 Euro, o bagatela pentru mai-marii Clujului!

Leave a Reply