Cu Apostu la psiholog


Am auzit mii de povești despre Cluj, clujeni, spirit de clujean, arhitectură, urbanism, șpăgi, prietenii, Funar, Boc, Apostu, PUNR, PDL. Chiar eu, clujean de trei generații, m-am surprins de cîteva ori emițînd păreri despre felul în care ar trebui să arate orașul meu (și o să o mai fac, fiți siguri-cred că am acest drept), despre felul în care este condus. Mă interesează, desigur, părerea voastră. Și atunci vă întreb: ce face bine și ce face rău primarul Sorin Apostu? Uite, lansez și un sondaj: vă place sau nu primarul ? Pare simplu. O să ne distrăm după.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)
1.751 citiri

10 comments to Cu Apostu la psiholog

 • găbiţă

  Apostu? Primarul si p…a! Şpăgar, ajuns primar din întîmplare. Nici macar nu-i de-al nostru. Moldoveanu…., era sa zic ceva. A distrus Piaţa Unirii, a ras tot spatiul verde, toti copacii, ca aveam, probabil, prea multi metri de iarba pe cap de locuitor! Plus ca-si vede numa de spagi. Parca-i invizibil, n-auzi nimic de el, nu-i prezent, nimic. E zero!

 • diana

  MIE PERSONAL MI SE RUPE DE APOSTU. CU EL SAU FARA EL TOT IN BUDA SUNTEM.

 • johannis

  treaba cu spaga cine nu o face?! e cam retorica treaba.
  prea multi! Cate degete ne-ar trebui ca sa ii numaram? Ar ajunge degeele de la 23 de milioane de romani?!
  nu asta e buba, ci faptul ca pulpsul inimii Transilvaniei si capitala tinutului, in acelasi timp Cluj-Nopoca, este dat de un individ care nici macar nu este ardelean.
  si asta ar trebui sa ne dea de gandit!!!

 • Vasi

  Mie nu prea imi plac portocalii, ca astia cand o sa cada de acolo de sus de unde is… ma tem sa nu traga si Clujul dupa ei, la ce iubit ii tovarasul Boc in acest moment. Despre Apostu ce sa zic…. un bun executant.

 • Iana

  Domnul Apostu, hmmmm, e rezultatul febrei portocalii, si ce febra, ah ce febra, domnule Blag, a unor vremi in care si daca puneau un papagal sa candideze la primarie, ala iesea primar daca penajul era de-al nostru, adica oranj. Cum de clujenii au perceput ca portocaliii sunt ai nostri, foarte ai nostri, cei mai ai nostri, numai ei erau ai nostri, ramane de analizat, de diagnosticat si de … tratat.
  Iar Apostu s-a prins ca cei care au amintiri de aici, care stiu ceva despre istoria si traditiile locului, cel care il iubesc, ca sa zic asa, in cunostinta de cauza sunt putini, pot fi neglijati, ca oricum Clujul nu mai e al lor.

 • mica

  apostu saboteaza tot ce misca in orasul asta si nu cotizeaza.
  il urasc mii de oameni si nu se mai feresc sa o zica.aud asta peste tot.in institutii in primarie in restaurante .
  face mult mult rau orasului si ne face sa ocolim strada pe care e amplasata cladirea in care e acum stapan .
  daca nu esti din gasca te refuza cu placere si nu se oboseste sa ascunda asta.
  e extrem de ranchiunos .
  pacat de Cluj si clujeni.merita muuult mai mult.

 • am sters un comentariu, care se referea la viata intima, ceea ce, personal, nu agreez

 • psihologul

  Foarte interesant cum multi il acuza pe primar, chiar si prin targ, preluand probabil cate o barfa a dusmanilor lui, dar nimeni nu are vreo dovada, sa zica da, i-am facut nu stiu ce favoruri. Iar despre oras, nu se spune totusi ca arata din ce in ce mai bine. de fapt e mult mai simplu sa intri si sa ataci decat sa pui mana sa scrii ceva constructiv, ceva de bine

 • Donkey

  De ce mi se pare ca singurul comentariu pozitiv miroase a “sarcina de partid”?
  Daca e adevarat ca ar trebui sa fim multumiti pentru ca orasul arata mai bine, de ce naiba l-am mai impuscat pe Cel-Al-Carui-Nume-Imi-Scapa? Si el a facut multe lucruri bune, spun unii.
  Ideea e: cat ne costa “aratatul” asta? Pana vom afla, lasati-ne sa ne indoim de bunul samaritean Apostu…

 • catre psihologul
  October 3, 2010 at 8:33 am · Reply
  “Foarte interesant cum multi il acuza pe primar, chiar si prin targ, preluand probabil cate o barfa a dusmanilor lui, dar nimeni nu are vreo dovada, sa zica da, i-am facut nu stiu ce favoruri.”
  mai gagauta!! ai participat sau ai sustinut vreodata un proiect in comisia de urbanism…….ai vazut cum sta treaba pe acolo …sau esti dobitoc si nu pricepi nimic…

Leave a Reply