Reclamă pe față

Mie îmi plac anumite locuri de pierdut vremea în Cluj. Unul dintre ele este Outwear. E acolo, mai sus de Librăria Universității, înainte de Arizona. E o cafenea, zic eu. Deși are și un magazin de încălțări, sau haine, nu am intrat niciodată în zona aceea. Îl știu pe patron, pe Cici, despre care, pentru că nu am acordul lui, o să scriu, poate, altădată. Îmi place acolo pentru că în afară de cafea, care e foarte bună, poți mînca. Poți mînca un sandviș (așa am vrut să scriu), ouă Benedict și mai nou paleta s-a diversificat. Poți intra pe net, poți privi orașul pe geam, poți asculta muzică bună, în surdină (asta au învățat-o pe parcurs și ei-la început era dată tare). Îmi place faptul că angajații salută la intrarea și la plecarea clienților, îmi place că sînt în incintă femei foarte frumoase, îmi place că la WC  e curat. Îmi place că nu pute a mîncare (deși localul e mic).

Nu știu cum le merge, lui Cici și compania, dar știu că au făcut o chestie mișto în centrul Clujului. Pînă nu veți vedea reclamă pe www.ovidiublag.ro, să știți că am făcut acest demers total dezinteresat.

PS Am vorbit cu Cici, era la București. Mi-a zis că s-a uitat pe www.ovidiublag.ro și că o să dea o bere. Ne-am declarat mulțumiți.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 5 votes)
1.696 citiri

2 comments to Reclamă pe față

 • mihaela rus

  Si mie imi place Outwear.Nu e doar un loc chic unde imi place sa stau la masa cu prietenii .
  E locul unde am cumparat pantofii de geniu: United Nude pe care ii iubesc :))
  United Nude e un brand celebru fondat de un arhitect olandez- Rem D. Koolhaas care s-a asociat cu un mare meserias pantofar dintr-o familie cu traditie de 7 generatii- Galahad Clark

  inspirata asociere .

  Felicitari patronului Outwear pentru alegere.Nu-l cunosc dar are un punct rosu de la
  Mihaela Rus 🙂

 • …localul este chic si este simpatic. Iti recomand sa incerci un Mojito la ei. Este unul dintre cele mai bune pe care le gasesti in oras… (iti dai seama, menta proaspata) 🙂

Leave a Reply