Singurătatea alergătorilor de cursă scurtă!

De la stînga la dreapta: Blag - bronz, Rus - argint, Bara - aur

Adevărul este că atunci cînd Blag a gîndit chestia asta cu alergatul prin parc, sîmbătă, de la ora 9 dimineaţa, l-a cam luat gura pe dinainte. Nu că nu ar fi fost o treabă deşteaptă, îmi place să alergăm împreună, da’ pe mine nu mă întrebase. Poate aveam de mers sau de făcut ceva…, undeva…, cu cineva… M-a pus în faţa faptului împlinit.

Vă daţi seama că  nu mai puteam da înapoi, mai ales că îşi anunţaseră participarea mulţi prieteni şi fani ai www.ovidiublag.ro. Sigur, nu ne aşteptam să strîngem atîta lume cîtă a strîns Mircea Badea cu ocazia nu ştiu cărui cros de plăcere prin nu ştiu care parc bucureştean, dar mizam pe participarea lui Raimonda Boian, pe a lui Daniel Rus, pe a lui Horaţiu Damian şi, cu 50% şanse, pe a lui Sorinel Călin.

Pînă-n coadă, Raimonda ne-a dat cu flit, pardon!, cu sms cum că aseară a făcut febră şi nu mai poate onora marele eveniment atletic (însănătoşire grabnică, Raimonda!), Horaţiu Damian a rămas blocat prin centrul vechi al oraşului să fotografieze clădiri din patrimoniul naţional dotate cu uşi şi geamuri termopan, iar Sorinel Călin a preferat să stea acasă şi să asculte ultimul album al tizului său, Sorinel Puştiu’ de Aur. (Pe Diana, nevastă-mea, care s-a pornit mai repede de acasă, am găsit-o acolo alergînd în draci, da’ ea fuge tot timpul de zici că-i drogată cu sibutramină, ca Mutu!)

Ei, dar la locul şi ora faptei cine ne aştepta gata încălzit, aproape să dea în clocot? Daniel Rus, fidelul nostru cititor, cu care cred că ne vom împrieteni foarte tare. Că-i băiat de-o sută!
Iar la finalul celor patru lungimi de parc cine ne aştepta pentru fotografiile de finish? Prietenul Radu Răcăşan alias Donkey, un alt vizitator fidel (şi activ!) al www.ovidiublag.ro.
Altfel, cu fuga, a fost minunat. Am pornit deodată şi am ajuns pe rînd, unul cîte unul, fiecare după fizic şi… psihic. Puteţi deduce, aşadar, că eu am ajuns primul, iar Blag ultimul.

După ce ne-am scuipat plămînii de-a lungul aleilor parcului, ne-am retras toţi patru „la separeu”, în Hotelul „Sport”, unde am dat gata o găleată cu apă plată, cîte un expresso mare şi jumătate de pachet de ţigări, ca nişte adevăraţi atleţi ce sîntem.

Analiza evenimentului a dus către singura concluzie logică: o să repetăm figura. Cît de curînd! Vă anunţăm noi!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
5.520 citiri

10 comments to Singurătatea alergătorilor de cursă scurtă!

 • Am o alta perspectiva asupra celor prezentate de tine: normal că fugi ca bezmeticul, doar știai că te vede Diana, nu puteai să te faci de rușine. În plus, tu erai legat la curent, pentru că am văzut că îți spînzurau niște fire din nădragi. Și parcă te-am văzut la Opera Maghiară, lîngă un autobuz cu Fany te duce la mare, că beai un Red Bull, ceea ce nu e corect. Mă rog, pînă la verificarea anti-doping nu zic nimic, dar au mai fost cazuri cînd s-au retras medaliile de aur în atletism. În plus, m-a deranjat și DANIEL RUS. Dacă băiatul ăsta nu venea, sigur luam argintul. Ne vedem, spăerăm mai mulți, sîmbăta viitoare, la 9. No, acuma știi, Bara?

 • Cristi, te-am pierdut din ochi o clipa, iar tu erai deja la jumatatea parcului. cu un asa avant, nu e de mirare ca ai terminat primul 😀

 • […] afară erau -3°C. La 9 fix, eram prezenţi în Parcul Central la locul stabilit eu, Ovidiu şi Cristian Bara. După ce am trecut fiecare cartela prin aparatul de pontat, ne-am apucat de treabă. Eu şi Ovidiu […]

 • cristian bara

  F.F.F.F.bun comentariu, Ovi! Ai dreptate ca în toate privinţele: cu Diana, curentul, Red Bull (mai puţin cu Fany!)Am ajuns acasă şi au început să mă doară toate. Şi, da, acuma ştiu!

 • Donkey

  Nu conteaza cine a ajuns primul si cine ultimul, eu am o dilema: daca Diana “alerga in draci” iar Cristi “fuge ca bezmeticul”, ce se intampla in familia asta, frate?

 • adi

  Sunteti foarte haisosi 🙂

 • sorin calin

  Raman la parerea mea. Fuga din parc la psicina.

 • sorine, noi inventam si o chestie din aia, da daca nici acolo nu vii, ai rosu direct

 • Raimonda

  Dragii mei, cu regretul ca nu am fost alaturi de voi,(in separeul de la Sportul (!)), promit sa ma revansez. Dar. In sezonul rece, stimate domn Blag, poti programa aceasta miscare la o ora la care bruma sa nu fie atat de vizibila pe iarba??????

 • sorin calin

  Rosu ? Vin. Vin rosu. De calitate. Sunt convins.

Leave a Reply