UPC, victorie!

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă care bat la ușă, le doresc angajaților de la UPC să se simtă la fel de bine cum m-am simțit eu astăzi cînd am stat 10 ore fără net. Am mai scris despre această minunată companie (găsiți ușor pe internet), astfel încît mi-e efectiv lehamite să mai dezvolt subiectul. Am înțeles și cum merge treaba, că trebuia să fiu mai atent cînd am semnat contractul, că scrie, undeva, mic, cum e cu întreruptul și neîntreruptul serviciilor. Primesc în continuare, prin 20 ale lunii, un mesaj pe telefon să nu uit să plătesc (scadența e în 30), dar niciodată un mesaj cu scuzele de rigoare pentru inconvenientele pe care mi le cauzează acest „mariaj”.

Citesc în aceste zile „Cum să fii un gentleman”, de John Bridges. Mare noroc cu cartea asta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 3 votes)
1.448 citiri

3 comments to UPC, victorie!

  • păi din cauză că au foaaarte mulţi clienţi (a se citi proşti) ca noi, îşi permit să facă de-astea. nu contează dacă blag scrie pe blog sau vasile face plîngere la OPC. trebe 100 de blag şi 100 de vasile să conteze cît de cît. eu am renunţat la ei şi am trecut la rds, unde netul zbîrnîie. no bine, şi cu ăştialalţi am păţit-o că mi-au blurat eurosport2, unul dintre motivele pentru care trecusem pe rds, că transmite bundesliga.

  • pe mine ma enerveaza ca unii au intins niste cabluri si altii acum rup facturi. eu inteleg ca se mai strica unele chestii, dar fa ceva, un gest, sa simta fraierul ca banii lui conteaza pt marele biznis upc. asa nu o sa isi fidelizeze clientii niciodata. eu mai stau, ca macar pot scrie despre ei, hahahaha.

  • mi-au venit din nou mesajele pe telefon. in plus, pe factura ne ameninta ca daca nu platim la timp ne ia 0,5 la suta penalizare pe zi. iar cei care platim prin banca, sa fim atenti, sa ne luam o marja de citeva zile ca banii sa le ajunga in cont exact la scadenta. multe ne invata upc-ul asta, nu stiam ca e asa destept

Leave a Reply