Vă prezentăm dovada!

Revin cu un update la articolul Vreau drepturi egale cu femeia! Cu femeia Udrea!din 16 octombrie. Scriam, sau dacă nu scriam vă lămuresc acum, sursa mea de inspiraţie a fost o fotografie, o excelentă fotografie, făcută de Eugen Olariu, poate cel mai pe fază fotoreporter din media clujeană (nici nu putea fi altfel, doar şi-a făcut ucenicia la “Adevărul de Cluj” în vremea cînd eram redactor şef adjunct).

Ei bine, am vorbit azi cu el şi mi-a dat acordul să pun pe blog “dovada” că Udrea are pe ea şi în picioare 15.000-20.000 de euro. (Consultaţi “connaisseur“-ii ca să vedeţi că nu mănînc rahat!)
Ca să parafrazez din filmul “Casablanca”, “acesta poate fi începutul unei frumoase colaborări!” Dintre mine şi Eugen, că dintre mine şi Udrea… aş vreau eu. Sau, poate, ar vrea ea!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)
1.506 citiri

2 comments to Vă prezentăm dovada!

  • Donkey

    Sa mor dacă mai înţeleg ceva.
    Dacă-i îmbrăcat(ă) sărăcăcios, e fomist(ă) şi vrea să se îmbuibe din “banii noştri”. Dacă-i îmbrăcat(ă) bine, o face înadins ca să ne sfideze sau a ajuns aşa tot din… “banii noştri”. Cu cât scrieţi mai mult despre ei (ele), cu atât le creşte “ratingul”.
    Se prea poate ca politica să fie o curvă, dar e o curvă stilată!

  • Observaţie: conform dexm (dex masculin!), curvă nu este femeia care se … cu toţi, ci, cea care nu vrea şi cu mine! Până nu o întreb, Udrea nu e curvă!

Leave a Reply