“U” îmi va îmbunătăți procentajul astăzi

Am început bine cu pronosticurile vineri, dar sîmbătă nu mi-a ieșit nimic. Steaua a pierdut, Mureșul a făcut scor iar Brașovul și Timișoara au terminat la egalitate.
Cu Steaua e clar, aceasta nu este o echipă. Este o adunătură, un amestec nereușit, un produs al minții lui Becali. Antrenori, jucători, cu toții par simple jucării în mîna unui patron megaloman. Bine că i-a bătut Bistrița, așa suspansul cu Oțelul în vîrful clasamentului continuă.
Tîrgu Mureș a făcut instrucție cu Sportul Studențesc, iar trupa lui Sabău și Cojocaru primește o injecție de optimism, după niște etapte anterioare confuze. Și nota bene, un clujean, Cordoș, a reușit să înscrie unul dintre goluri.
FC Brașov și Timișoara au făcut egal, nu a fost nici 1, nici 2, cum am pronosticat eu, să le fie de bine. Nici măcar unul dintre aceste trei rezultate nu mi-a intrat, așa că deocamdată sînt condus cu 2-3 (mi-au intrat cele două de vineri). Poate mă scot astăzi, cînd am zis că bate U Cluj , la Urziceni-Craiova am pus X,2, iar la Rapid-Pandurii 1,2.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
7.656 citiri

11 comments to “U” îmi va îmbunătăți procentajul astăzi

Leave a Reply