Daniel a cîștigat, dar depunem contestație, ca de obicei!

Plecat-am 2 la alegat şi am ajuns chiar 11...

A fost mai frumos decît ne-am fi așteptat la semimaratonul nostru de astăzi. Am fost 11, adică Bara, Blag, Horațiu, Raimoda, Ana Maria, Ana, Daniel, Mircea Barna, Bogdan, Adi și Radu, alias Donkey, care a făcut niște poze excelente, ca de obicei. De cîștigat a cîștigat Daniel, dar pe cine interesează? I-am dat, acolo, un șnur tricolor, ca să se simtă și el bine. Importantă a fost mișcarea, și mișcarea ne-a ieșit la fix. Timp frumos, femei frumoase, patru ture de alergat, adică 3 kilometri, și apoi cafeaua de după, tot la Sportul. Cel mai mișto este că trecătorii ocazionali prin parc s-au obișnuit cu prezența noastră, unii dintre ei chiar imortalizînd cu telefoanele lor mobile momentele  zbaterii noastre.

Am cravata meaaaaa, sînt pionierrrr!!!

Ana Maria și Ana au făcut ravagii printre trecători, unul dintre ei împiedicînd-se, de a trebuit să chemăm un echipaj SMURD pentru a-l scoate dintr-un șanț. Radu a fost și el vedetă, pentru că, pentru prima dată de cînd vine cu noi a alergat, în aplauzele publicului. Cică de data viitoare vine echipat ca lumea și vrea să cîștige premiul cel mare. Care nu se va da, dar el nu știe asta. Mircea Barna era încîntat de idee, la cafea am scos de la el promisiunea că pune la bătaie 10.000 de euro pentru ediția de sîmbăta viitoare.

Donkey fuge... Dar oare, de fapt, fuge???

Ritm foarte bun... Pentru o plimbare!

Miss blog (dreapta) şi Miss Ancada (stînga)

Ancada senior şi Ancada junior - două proiecte de succes

Eternul.. Bara, 42 de ani, dimensiuni, 60-90-60-20!

Nu știu dacă a rămas așa, că eu am plecat primul de la Sportul.
Oricum, cinste învingătorului, onoare învinșilor, ne-am simțit perfect, și asta e cel mai important. Promitem să continuăm, chiar dacă unii cîrcotași cred că odată cu venirea frigului o vom lăsa mai moale (scuze, nu am vrut să fiu subtil). Oricum, deja chiar seamănă a mișcare sportivă în aer liber. Și vă spun cu mîna pe inimă: apa și cafeaua de după fac toți banii!

PS Vin și pozele imediat, dar Radu Răcășan nu se simte prea bine după ce le-a văzut pe Ana și Ana Maria și acum îl resuscităm. Da vin pozele, serios că vin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +6 (from 6 votes)
5.208 citiri

6 comments to Daniel a cîștigat, dar depunem contestație, ca de obicei!

Leave a Reply