Miami e ca un diesel

Dacă m-am îndoit de echipa celor din Miami după primul meci cu Boston, parcă încep să regret. Aseară Lebron & co au făcut efectiv instrucţie cu New Jersey Nets. Heat s-a impus cu scorul de 101-78, iar Lebron, Wade şi Bosh au totalizat 55 de puncte. Mai mult decât victoria a fost prestaţia echipei, care arată că înfrângerea de debut cu Celtic pare să fi fost doar o sincopă.

Tot aseară Dallas Mavericks a câştigat partida jucată cu LA Clippers scor 99-83, iar Jason Kidd a reuşit aruncarea serii. Cu mai puţin de o secundă înainte de finalul sfertului secund, Kidd a recuperat mingea sub panoul propriu a aruncat şi mingea a atins doar plasa inelului advers. Reuşita va figura aproape sigur la finalul sezonului în „top 10”-ul anului.

Utah Jazz a dispus de Oklahoma City Thunder 120-99, iar Campioana LA Lakers a defilat în faţa echipei Golden State Warriors, scor 107-83. Perfeormerii meciului au fost şi de această dată Gasol cu 26 de puncte şi 12 recuperări, Odom 16 puncte şi 14 recuperări, dar şi Kobe Bryant care s-a trecut în cont 20 de puncte.

Mâine dimineaţă se joacă următoarele trei partide:

Chicago Bulls – Portland Trail Blazers
Sacramento Kings – Toronto Raptors
LA Clippers – San Antonio Spurs

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)
760 citiri

Leave a Reply