Ne-am mai liniștit

Hai să fim un pic serioși și să recunoaștem că nu ne-am fi așteptat ca Universitatea să fie la mijlocul clasamentului după 13 etape, cu o linie de clasament “normală”, adică 5 victorii, 3 egaluri și 5 înfrîngeri. Cum-necum, această echipă a marcat mai în fiecare meci, a readus la rampă un jucător, pe Niculescu, a reapărut printre titulari Sisi și dacă se scot puncte din următoarele două meciuri, e timp pentru refelcții la iarnă. E necesar echilibrul în toate, numai dacă stăm să ne gîndim că U, o nou promovată,  joacă mereu în deplasare ( pentru că nu se poate spune că oamenii din Alba mor după Universitatea, și pînă la urmă e și normal ca mulți dintre ei să fie neutri). În ecuație mai trebuie pusă și reconstrucția, pentru că efectiv această formație s-a reinventat din punctul de vedere al componenței lotului. Victoria cu Astra a fost poate cea mai importantă a sezonului, pentru că ea vine să liniștească niște ape care se învolburaseră puțin. Pînă și “maestrul” Pană (care a fost cîteodată ținta ironiilor mele), poate merită un respiro (asta nu înseamnă că îmi este mai simpatic). Mulți mor de ciudă că „U” se descurcă onorabil, haideți ca măcar noi să nu-i încurcăm pe băieți.

PS Aștept cu nerăbdare ziua cînd un șef de la cotidienele de sport din  București o să trimită pe cineva să facă un reportaj adevărat despre Universitatea. Cred că ar avea ce scrie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
1.826 citiri

2 comments to Ne-am mai liniștit

  • Referitor la PS… cred ca va curge multa apa pe Somes pana cand se va intampla ceva de genul asta.
    Referitor la meciul de azi… singura lui menire era sa calmeze spiritele, cum spui tu. Pe unele le-a calmat, pe altele le-a aprins fara motiv. Oricum, victoria e cea care conteaza.
    Referitor la parcursul de pana acum… sa ne aducem aminte doar de ultima “plimbare” prin prima divizie. Nu cred ca, per ansamblu, avem de ce sa fim nemultumiti. Suntem in Liga I, stam binisor, chiar in fata campioanei (pentru multi asta pare a conta extrem de mult), suntem linistiti.

  • asa e vasi. in alta ordine de idei, m-am bucurat pt fratele tau, l-am vazut ieri in teren la gaz metan. doamne ajuta!

Leave a Reply