Overtime în Washington

Cel mai spectaculos meci al dimineţii s-a jucat în Washington, acolo unde Philadelphia 76’ers au încercat să obţină prima victorie a sezonului pe terenul celor de la Wizards. Gazdele s-au impus cu scorul de 116-115 după o repriză suplimentară de prelungi, la finalul celor 48 de minute regulamentare scorul fiind egal 106-106. În prelungiri s-a mers cap la cap, iar Igoudala a ratat ultima aruncare a meciului pentru 76’ers, astfel că Wizards obţine prima victorie pe teren propriu în noul sezon regulat.

Debutantul John Wall a avut un prim meci în faţa propriilor suporteri de senzaţie. A foat aproape de un triple-double, condabilizînd la capătul celor 45 de minute jucate 29 de puncte, 13 pase decisive şi 9 intercepţii.

Vezi aici performanţa debutaltului John Wall

În Miami a fost meci fără istoric. Heat a câştigat toate cele patru sferturi, impunându-se în faţa celor de la Minnestota Timberwolves cu scorul de 129-97. Campioana LA Lakers şi-a respectat statutul şi a câştigat partida disputată pe teren propriu, împotriva echipei Memphis Grizzlies, scor 124-105. Duelul fraţilor Gasol şi al pivoţilor în acelaţi timp a fost câştigat de Pau care a reuşit 21 de puncte şi 13 recuperări. De cealaltă parte, Marc a contabilizat doar 11 puncte şi opt recuperări.

În celelalte meciuri disputate în această dimineaţă s-au înregistrat următoarele rezultate:

Cleveland – Atlanta 88-100
Detroit – Boston 86-109
Milwaukee – Portland 76-90

Vezi aici clasamentul celor două conferinţe din NBA

În această noapte cu începere de la ora 00.00, ora României, se joacă o serie de 12 meciuri, dintre care cele mai interesante două par a fi Denver Nuggets – Dallas Mavericks şi Phoenix Suns – San Antonio Spurs

Pentru cei care sunt şi pariori cât de cât înrăiţi, vă pot spune că „bwin” are în ofertă meciurile din NBA cu o mare diversitate în modurile de a paria, de la puncte marcate, marcatori etc. Mă voi interesa pe la tradiţionalele case de pariuri care se găsesc prin Cluj, dacă acestea au în ofertă NBA.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)
930 citiri

2 comments to Overtime în Washington

  • ovidiu blag

    asa domnu cozma, clasamente, frumos

  • Se pare ca schimbarea orei, este benefica. Majoritatea meciurilor derelundu-se undeva la ora 00 – 01. Dupa 4 meciuri, putem anticipa declinul celor din Clevland, spectaculozitatea echipei din Miami, continuitatea celor de la Lakers, inteligenta celor din Boston, inconstanta lu’ Knicks, revenirea lui CP3, absenta lui Yao, si atentie la ATL.!

Leave a Reply