Aproape m-am întîlnit cu frizerul meu (banc-bonus)

Azi, pentru că pierdeam vremea prin oraș, m-am gîndit să îmi bag nasul la frizerie, să mă înțeleg cu omu cînd să vin la el. Am uitat că e vineri și că el vinerea nu lucrează. I-am dat totuși un telefon, așa, de control.

-Spune Ovi dragă!

-Am avut drum pe aici, dar am uitat că e vineri…

-Hat Ovi dragă, apoi tu nu știi că vinerea la mine îi cum îi la celălalt duminica? Nu ajunge cît am lucrat în viața mea? Îs la Ungaria, la băi, știi tu…

-Știu, știu, te sun eu luni, să vedem cum facem…

-Bine Ovi dragă, da auzi, dacă l-ai adus țuica, poți să îl lași la colegu, bine dragă?

Ăsta e frizerul meu. Revin cu amănunte după ce merg la tund de-adevăratelea, bine?

PS Aia cu “aproape m-am întîlnit”, din titlu, e dintr-un banc, în care unul îi zice lui Bulă:

-Bulă, aproape l-am văzut pe tată-to!

-Cum adică aproape?

-Păi nu lucră la gară, la linii, bate cu ciocanul pe acolo?

-Ba da, și?

-Și nu are o salopetă din aia fosforescentă, să nu îl calce trenu?

-Ba da

-Și nu scrie pe ea firma și un număr ?

-Ba da

-Și tată-to nu are numărul 403?

-Ba da.

-No, io l-am văzut pe 404.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)
2.507 citiri

8 comments to Aproape m-am întîlnit cu frizerul meu (banc-bonus)

 • Anca Georgescu

  Hat Ovi dragă,
  Dacă eu am mîncat o pizza rece (că i-am rugat frumos să mă sune pe mobil, dar ei mă sunau pe fix) şi cu slănină (pe care am dat-o jos delicat pentru că trebuia să fie bacon),
  se cheamă că aproape am mîncat o pizza? Cred că da. Ce bine c-am citit bancul tău înainte să mă enervez…

 • hat anca draghe, se spui si la noi unde se comandem pizza cu slanina, ca asta nu am mai auzit…

 • Tibi Reman

  Misto frizer,are o conceptie de viata corecta pentru vremurile de azi…..

 • Anca Georgescu

  Hat,
  La firma Treponti care e pentru săraci, după cum urmează:
  1. comanzi pizza Recessione care de recessione fiind costă 9.9 lei cu tot cu transport. Ar trebui să conţină brînză, bacon şi ceapă şi să ajungă gratuit în maxim patruzeci de minute. Rogi suplimentar să lase ceapa pentru şi mai săraci ca tine (ceapa coaptă dă neşte greţuri colosale), mai rogi frumos să intre în clădire, ca să te sune portarul instituţiei, care e deja anunţat.
  1bis. Vine în cincizeci de minute dacă ai noroc cu lingura, dacă eşti ghinionist ca mine vine în peste o oră şi după ce ai mai sunat tu de cel puţin două ori. Conţine brînză, ceapă şi slănină şi aducătorul stă afară şi cînd apari te ceartă că n-ai răspuns la telefonul de pe care ai sunat. Îţi dă cutia şi bonul şi pe bon scrie: „Adresa: FĂRĂ CEAPĂ!!!!! TVR CLUJ LA POARTĂ SUNA-ŢI 1*PIZZA RECESSIONE”

  Dar, Ovi draghe, după ce citeşti bancuri pe o platformă media care e afişată pînă şi la primărie, pizza e totuşi foarte bună, blatul perfect subţire şi nici moale, nici crocant, dai slănina jos, o păstrezi pentru cîinele din baia de acasă (care a fost otrăvit şi e şi paralizat şi o să scrii despre asta numaidecît) şi viaţa e frumoasă, cu recessione cu tot.
  Poftă bună!

 • astia cu pizza, daca le zice tre-ponti, inseamna ca o sa iti mai vinda doua ponturi

 • cozmin

  Hat,
  ANCA darag, far a sa fac reclama la pizza treponti, dupa parerea mea sunt in topul firmelor care livreaza pizza in cluj.
  Am avut si eu momente cand m-am enervat pe ei dar mi-a trecut repede .
  iti recomand sa incerci quatro formagi sau chiar treponti.
  Pofta buna! apropo sunt cei mai scumpi!!!!!

 • Anca Georgescu

  Sunt de acord că sunt în top şi le-am declarat verbal prin telefon că rămîn fidelă ca natura mea personală, dar asta nu mă împiedică să mă cert, tot la telefon, cam o dată da, o dată nu. Pe orice altă temă înafară de cîini, mă cert amabil şi frumos. O să urmez şi recomandarea, mai pe cînd ieşim din recessione. Mulţumesc!

 • AmaLia

  Aceeasi chesti o patesc si eu cu cei de la treponti…:)) chiar nu vreau sa fac reclama rea sau buna..dar pe lang faptul ca sunt cei mai scumpi,sunt si cei mai jalnici!!! din toate punctele de vedere.Am comandat o pizza quattro stagioni si am primit o mare porcarie rece si gretoasa pe care nici cainele meu nu a vrut sa o manace,doar a lins-o si a intors spatele,ce pizza va recomand?orice in afara de treponti! 🙂

Leave a Reply