Bravo, Monica Niculescu!

Avem o româncă în turul al treilea la Australian Open, după o victorie perfectă în fața Tvetlanei Pironkova (Bulgaria), favorita 32.

Monica Niculescu s-a calificat după ce a învins-o clar pe bulgăroaică, în două seturi: 6-4, 6-1, victorie cum nu se poate mai importantă pentru cariera jucătoarei noastre de 23 de ani. Acum va juca împotriva italiencei Francesca Schiavone (31 de ani, favorita 6, pentru a 11-a oară la Australian Open, cel mai bun rezultat aici-optimi de finală). Se anunță așadar un meci foarte complicat pentru Niculescu, dar nu imposibil de trecut.

Monica Niculescu are deja asigurați 54.000 de dolari.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.623 citiri

6 comments to Bravo, Monica Niculescu!

 • chiar acum iti scriam pe articolul cu Hanescu; intradevar, Monica face o figura foarte frumoasa…cred ca Francesca Schiavone este de batut…am vazut-o cu Rebecca Marino, un meci maraton, castigat de italianca in decisv, 9-7. oricum, Monica va pleca din nou cu sansa a doua, ceea ce vedem ca ii convine.

 • Pironkova era favorita 32(locul 36 WTA). Elveţianca din turul 1 e pe 50, iar Monica pe 85. E o performanţă, fără îndoială. Schiavone e pe 7, dar un mare aport la această poziţie îl are finala câştigată de la Roland Garros. De-atunci n-am mai prea auzit de ea.

  E bine că Monica nu e favorită. Dacă pierde, nu se supără nimeni pe ea. Doar românul s-a născut outsider, nu-i aşa Adrian?

 • ovidiu blag

  da, normal ca 32, rectific

 • ovidiu blag

  32 am si avut impresia ca am tastat, no, viteza, mersi

 • dl muresan,
  la schiavone am avut eu dreptate. ea e intr-adevar pe 7 mondial, dar aici e favorita 6 ( nu ca ar fi important), dar favoritii nu sint in ordinea clasamentului actualizat la zi, dar nu asta e important. mai degraba sa speram ca virsta lui schiavone isi va spune cuvintul decit experienta ei. oricum si azi a cistigat greu, cu 9-7 in decisiv

 • asa e Dl Muresan, romanul e o rasa aparte de outsider…din pacate, cand se transforma in favorit devine un loser..exemple sunt cu tona.

Leave a Reply