Hănescu, Gallovits out, Niculescu in!

A început Australian Open și în mod natural, a început și seria eliminărilor jucătorilor noștri. La feminin a pierdut Gallovits, iar la masculin unul am avut, pe Hănescu, zero au rămas. Din fericire, Monica Niculescu a reușit o calificare spectaculoasă în manșa secundă. În concurs mai avem 3 sportive, care încă nu și-au început meciurile din turul inaugural.

Victor Hănescu a pierdut în fața americanului Mardy Fish în 5 seturi, scor 6-2, 6.-4, 3-6, 5-7, 3-6, dar culmea, mare parte din datele statistice ale acestui meci îi sînt favorabile. Primul serviciu i-a intrat în proporție de 75 la sută în timp ce americanul a avut doar 57 la sută. Duble greșeli a avut una, americanul 3. Erori neforțate 42, americanul 50. Și cu toate acestea, Hănescu a pierdut iar astfel România a ratat singura șansă de a avea un sportiv în turul secund.

La feminin,  Edina Gallovits a pierdut și ea, în 3 seturi, în fața nemțoaicei Julia Georges, scor 3-6, 6-4, 3-6.

Monica Niculescu a făcut un meci mare în fața elvețiencei Timea Bacsinszky, de care a trecut cu un sec 6-0, 6-3, după 84 de minute de joc. În turul secund, Monica va juca împotriva bulgăroaicei Tvetana Pironkova.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.155 citiri

2 comments to Hănescu, Gallovits out, Niculescu in!

Leave a Reply