Scurte, de vară. Scuze, de seară!

Vă reamintesc că miercuri e zi de baschet și că la TVR 3, de la ora 18.00, se va transmite Asesoft-U Mobitelco.– Nu uitați de pariuri, pentru că premiile sînt atractive. Locul întîi va primi o consolă de baschet (hai să îi spunem mini-panou), iar următorii trei un echipament de baschet compus din șort și tricou.

-Steagurile pentru Kilimanjaro sînt ca și comandate, și grație unor oameni săritori, sînt și ca și plătite. Vom face mai multe, ca să avem și noi și voi cîte o replică a celui care va ajunge pe Kilimanjaro (mîine lucrăm la design)

-Sîmbătă facem și treaba cu polo, cred că o să fie și distractiv și instructiv, pentru că parcă văd cum mulți dintre noi vor trebui să se familiarizeze cu regulamentul acestui joc.

-Tot sîmbătă, dar dimineața, mergem la mișcarea noastră clasică în parc (alergare plus baschet). Am vorbit Sus, dar cică nu se poate rezolva mare lucru pe săptămîna asta, numai pe cealaltă. Așa că din nou vom putea verifica la fața locului caracterele puternice. Hai, că prea ne împrietenim, mai vorbim și mîine!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
1.177 citiri

Leave a Reply