A căzut recordul lui Reggie

Pe la 03.30 cred că s-a întâmplat. Moment magic la finalul primului sfert al partidei dintre Boston Celtic şi LA Lakers. Ray Allen a marcat cele două coşuri de trei puncte de care avea nevoie pentru a trece de Reggie Miller în topul all time la această categorie. A reuşit acest lucru, iar cei 18.000 de oameni prezenţi la TD Garden au aplaudat la scenă deschisă mai bine de două minute reuşita lui “Sugar” Ray. Acesta a fost felicitat şi de Reggie care a comentat meciul pentru TNT. Vă las să savuraţi momentul reuşitei aici. Câteva declaraţii de la Ray Allen de după meci şi imagini din momente magice aici.

Mai menţionez doar că recordul lui Reggie Miller era “în picioare” din 1998. Clasamentul all time al coşurilor de trei puncte reuşite arată acum, aşa. LA Lakers a ţinut însă să îi strice seara lui Ray Allen şi s-au impus cu scorul de 92-86. Rezumatul meciului îl vedeţi aici.

Tot în această dimineaţă Denver Nuggets a oprit seria de 10 victorii consecutive ale celor de la Dallas Mavericks. Gazdele s-au impus cu scorul de 121-120, Carmelo Anthony reuşind un meci 42 de puncte. Golden State Warriors a pierdut în deplasarea din Phoenix cu Suns, scor 88-112, iar locul de play-off pare tot mai departe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +7 (from 7 votes)
1.201 citiri

1 comment to A căzut recordul lui Reggie

Leave a Reply