All Star weekend

Americanii aşa îl numesc “All Star weekend”. Dacă sunteţi curioşi cum arată un Dunk contest în adevăratul sens an cuvântului sau un All Star Game-Show, asta e ocazia. Mâine dimineaţă are loc meciul dintre jucătorii debutanţi şi cei aflaţi la al doilea sezon în ligă. Până la urmă o partidă show se va juca de la ora 04.00 e transmis de TNT, în Romania de Dolce Sport în direct şi ar fi interesant de văzut cam care e nivelul jucătorilor debutanţi în liga Nord Americană. Nu încercaţi să comparaţi cumva nivelul cu cel autohton că nu are nici un haz.

Duminică dimineaţă e concursul de slam dunkuri, de aruncări de 3 pucte, îndemânare H.O.R.S.E şi cine mai ştie ce au inventat americanii, iar mult aşteptatul meci, All Stare Game-ul are loc luni dimineaţă de la ora 03.00. Cine are Dolce Sport chiar e norocos!

Pentru jucătorii care nu participă e o perioadă binevenită de repaus. Singura după aproximativ 50 de meciuri disputate din sezonul regulat şi singura până la play-off.  Eu cu siguranţă nu voi rata acest All Star weekend şi vor reveni cu rezumate video, rezultate şi ce se mai pretează.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
1.129 citiri

2 comments to All Star weekend

Leave a Reply