Colorama îți face planul în februarie

Colorama a scos pe piață un nou produs, care te poate ajuta să îți sistematizezi munca, să te organizezi mai eficient, să nu uiți nimic.

Plannerele pe care le puteți comanda și on-line (beneficiind de aceleași reduceri “clasice” de 10 la sută) sînt  la o calitate de top, fiind realizate de la dimensiunile A2 pînă la A0, alb-negru și color, pe hîrtie de 80 de gr, 120 de gr mat și 170 gr lucios.

De asemenea, am primit de la Colorama și ultima lor ofertă, pe care o redau fidel:

“Surprinde-ti persoana iubita cu o duzina de… carti postale personalizate!!!
Dragi prieteni. Din 1 februarie lansam un nou produs Colorama, dedicat celor doua zile speciale din luna februarie 14 si 24, cand sarbatorim “dragostea”: un bloc de carti postale personalizate cu fotografiile voastre – un mod… original de a impartasi acest nobil sentiment cu persoana iubita sau pur si simplu cu lumea intreaga.
Trimite-ne la design@colorama.ro 12 fotografii cu care vrei sa iti arati dragostea, iar noi iti oferim o duzina de carti postale, prinse intr-un bloc confectionat asa incat poti sa le desprinzi cu usurinta. Blocurile de carti postale sunt in doua modele – portrait si landscape, sunt printate pe carton, iar pe verso este prevazut loc de corespondenta, adresa destinatar si timbru.
Totul la 25 lei!”

Pentru toate detaliile, intra pe www.colorama.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.742 citiri

Leave a Reply