Geto-dacica

V-am mai spus că primesc, cred că din greșeală, invitații la conferințele de presă ale PRM Cluj. Tot așa, respectînd un anume tipic, la două zile după, primesc și cîte un articol semnat de către Dr. Gheorghe Funar, secretar general PRM, președintele Filialei PRM Cluj (am dat cu copy-paste, că mi se pare foarte complicat altfel).

Uite, vă redau începutul, așa, cît să vă faceți o idee și promit să vă las în pace pe viitor.

“De peste 10.000 de ani, de când Adevăratul Popor Ales de Bunul Dumnezeu trăieşte în Grădina Maicii Domnului , în Dacia Edenică, pe teritoriul României Mari,niciodată în ultimii 1.900 de ani, când vremelnic au fost ocupate unele părţi din pământul strămoşesc, niciun cotropitor străin nu a dus o politică de exterminare a urmaşilor geto-dacilor…” și continuă, e destul de lung materialul, dar foarte interesant. Cred. Că nu l-am citit tot.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.381 citiri

2 comments to Geto-dacica

  • Maria

    Acuma esti chiar rau, bagi paragrafu asta misto si ne lasi in suspans, fara continuare:). Io vreau sa stiu ce s-a intamplat cu urmasii geto-dacilor.

  • cred ca s-au intilnit geto-dacii cu tracii si cu gepizii si au făcut o armată puternică și -au bătut pe huni și le-au luat înapoi ardealul si de atunci nu mai mi-e clar. citiți istoria adevărată a acestor meleaguri binecuvîntate, oricare ar fi aia (sau alea)

Leave a Reply