Hai la azilul de nebuni!

Am cîteodată niște revelații, de mă surprind și pe mine.

Uite una: domnul acesta ministru, Cseke Attila, vorbește și el, că na, de aia e ministru. Că spitalele care nu se vor reprofila pînă la 1 aprilie (bine, trecem peste gluma clasică), nu vor mai primi finanțare. Știți povestea, că spitalele tre să devină azile, și alte povești cu pești. Acuma nu despicăm firul în patru: să fie azile, că și-așa nu prea sînt. Sau să nu fie, totuna.

Ideea e alta, asta, care mă macină: cum dracu lucrează ăștia, care acum sînt “spital”, cînd știu că peste 2 luni vor fi “azil”? Adică sînt tot atît de atenți la pacienți, merg ei așa, serios, ca și pînă acum la serviciu, se ocupă de bolnavi, alea cu jurămîntul lui Hipocrate, sau își bagă picioru și dau telefoane să își găsească un job mai serios de la 1 aprilie? Eu cred în a doua variantă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
1.676 citiri

1 comment to Hai la azilul de nebuni!

  • Pall Bogdan

    Poti fi convins de a doua varianta! Deja le-au venit ofertele de munca din Franta, Anglia, Spania, Italia, Norvegia, Irlanda, etc… bineinteles…tot ca doctori. Tari in care aceasta munca este cu adevarat respectata si pretuita. Noi, ramanem cu azilele de batrani, in care, probabil, “bunicii” nostri mai in putere, vor avea grija de cei mai grav bolnavi!
    Si uite asa…mai punem o caramida, un bolovan la faurirea celui mai mare IMPERIU AL RUSINII SI AL INCOMPETENTEI care l-am cunoscut vreodata!

Leave a Reply