MM Stoica le are și cu medicina, nu numai cu fotbalul, ingineria, oratoria și jurnalistica

MM Stoica, de care eram încîntat acum cîțiva ani (salutam prezența unuia mai luminat în acest peisaj trist al conducătorilor din fotbalul românesc), s-a dezumflat în timp, nemairămînînd foarte multă substanță în declarațiile sale. Mai mult, face din atacul la persoană o armă pe care el o crede infailibilă, dar care riscă să devină inofensivă, precum un pistol cu apă. Să nu uităm că acest geniu a decretat pînă și despre celebrul antrenor Del Bosque că e gras (altceva nu a găsit de spus mai inteligent)

Ulima demonstrație că MM nu știe să combată cu argumente este asta: “Pompiliu Popescu este un ginecolog, un măscărici al medicinii sportive din România!” Foarte slab, după părerea mea. Fără a lungi vorba, o singură observație, însă esențială: este vorba despre medicină, Meme, unde nu te pricepi, d-apoi să dai verdicte!

Una este să spui: “După părerea mea Popescu e mai slab decît Ionescu” și alta e să dai verdicte, Meme! Mai ales că tu ești și un fel de jurnalist de succes, că doar ai scris la gazete de sport, ce dracu! Și ai și blog sau cum îi spune, cu multe citiri, ești un model pentru o generație întreagă, hai, că plîng imediat dacă mă mai gîndesc la tine…

Eu am mai scris despre MM, pe aici, vă las și pe voi să vă amuzați un pic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
1.426 citiri

Leave a Reply