Lakers – Suns, aproape un meci de play-off

Fantastic meci în această dimineaţă în NBA. LA Lakers şi Phoenix Suns au mers până în a treia repriză de prelungiri pentru a stabili echipa câştigătoare. S-au impus campionii en-titre cu scorul de 139 la 137. A fost primul meci pentru Lakers pe teren propriu din 1968 care a avut nevoie de trei reprize de prelungirial  şi primul al sezonului. Tot în acest meci am mai consemnat un record. Cele două echipe au combinat pentru 276 de puncte, cele mai multe marcate în acest sezon în NBA. Având în vedere că meciul a durat 63 de minute e normal ca şi cifrele să fie impresionante. Trei jucători ai celor de la Lakers au terminat meciul cu double-double, în timp ce de la Suns, patru jucători au reuşit aceaşi performanţă. Rezumatul complet al meciului îl vedeţi aici.

De ce doar aproape meci de play-off? Pentru că Suns nu cred că mai pot prinde un loc de play-off. Clasamentul celor două conferinţe aici.

Tot în această dimineaţă s-a mai jucat şi Trail Blazers – Wizards 111-76, de unde vine capacul zilei. Autorul e finalistul concursului de Slam Dunk de la All Star Game, Javale McGee şi îl puteţi vedea aici: block of the night.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.288 citiri

Leave a Reply