Vin Paștile, vin ideile dinspre Colorama

Apropierea sărbătorilor pascale i-a inspirat pe cei de la Colorama.

Aceștia au pregătit o ofertă de sezon care constă într-un bloc de 12 vederi reprezentative pentru Paști: un astfel de set cuprinde fotografii cu icoane iar celălalt imagini cu ouă vopsite și flori de primăvară.

Un element de originalitate în plus îl conferă textele acestora, care pot fi alese atît în limba română cît și în cea maghiară, iar la cerere pot fi editate și în alte limbi. De săptămîna viitoare puteți intra pe facebook, la pagina Coloramei, pentru detalii în plus. Un astfel de set de 12 vederi poate fi achiziționat la prețul de 25 de lei. Iar cei familiarizați cu modul de lucru al celor de la Colorama, știu probabil că pentru comenzile on-line pot beneficia și de anumite discounturi.

În plus, Colorama (partener tradițional al echipei de fotbal Universitatea) vă provoacă și la un concurs de pronosticuri sportive: dacă intri pe pagina de facebook și plasezi scorul final al meciului dintre U și Dinamo poți cîștiga un produs oficial al Universității. Amănuntele le găsiți pe situl Colorama și pe pagina lor de facebook.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
1.730 citiri

Leave a Reply