Azi e ziua cînd sînt pus pe lăudat

Ideea asta de a deschide stadionul pentru vizitatori  mi se pare de salutat.Dacă peste 3.000 de clujeni au preferat, într-o zi de sărbătoare, să facă această vizită la stadionul care și-a deschis porțile pentru ei, înseamnă că într-adevăr această arenă reprezintă un pol de interes fenomenal pentru clujeni.

Eu am vorbit cu oamenii care l-au construit, și mi-au spus că în interior, respectiv în adîncuri, este, la fel cum va fi și la exterior, o bijuterie. Cică facilitățile din tunelurile de dedesupt sînt absolut impresionante, ceea ce nu poate decît să mă bucure. Oricum, această investiție, oricum am întoarce-o, vine să umple un gol imens în ceea ce privește așteptările celor care iubesc sportul în general și fotbalul în special. Dincolo de orice chichițe, de orice natură vor fi fiind acelea, stadionul reprezintă un pol de interes fantastic pentru clujeni. Oamenii au apreciat la unison și ritmul în care s-a muncit acolo și rezultatele, care par mai mult decît încurajatoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.041 citiri

1 comment to Azi e ziua cînd sînt pus pe lăudat

  • tibi f

    capitalul de imagine al lui Alin Tise este tot mai mare. Ieri a impartit fluturase electorale prin care isi facea imagine, la stadion. “Am spus, am facut! scria pe ele. Omu e in campagnie…doar ca aceasta investitie apartine Consigliului Judetean, banilor publici…nu unui singur om, fie elsi Alin Tise…dar prostimea pune botu si zice..”Tise a facut stadionul”. Uite asa mereu s-=au castigat voturi si apoi functii. Munca celor 300 de luicratori e astfel anulata. Nu mi se pare corect ca laurii sa ii ia un singur om!

Leave a Reply