Competitie de tenis pentru echipe la Winners Tennis Club

Nu pot sa uit momentul in care o tipa, acum mult timp, mi a spus: “bineinteles ca esti egoist, fiind jucator de tenis !”. Evit acum sa povestesc despre raspunsul pe care l-am dat atunci , si care nu avea cum sa fie placut . Tipa respectiva ma jignea atunci pe mine si pe sportul meu preferat .
Totusi, asta mi-a dat ocazie sa ma gandesc si sa inteleg ca de fapt tenis dezvolta intr-un jucator anumite elemente foarte importante , printre care : capacitate de a te concentra in momentele importante ; capacitate de adaptare la diferite situatii (teren, vremea, mingii , adversarul) ; forta interioara pentru a obtine rezultatul dorit .
Pe de alta parte, fata de alte sporturi  ca fotbalul  sau baschetul , nu dezvolta capacitatea si placerea  de a lucra in echipa, asta in mod normal . Dar avem un exemplu , foarte important , cupa davis , unde nu putem nega faptul ca ne implica pe toti mult mai mult . Unul  este sa urmaresti un meci din oare care turneu din lume  si  altceva este sa urmaresti echipa ta iar diferiti jucatori sa se sustina si sa se ajute unu pe celalalt pentru a bate echipa adversa  .
Acestea  sunt lucrurile care m-au convins sa organizez  la Cluj, intr-un club minunat de frumos cum este Winners Tennis Club , aceasta competitie care va purta numele Cupa Tenis Echipe .
Mecanismul este simplu : 4 prieteni  impreauna pot sa inscrie propria echipa , dar in acelasi timp si un jucator singur poate sa se inscrie , si ne vom ocupa noi sa il introducem intr-o echipa formata cu alti care tot ca el nu si au gasit prieteni cu care sa se inscrie .
Pe  alta parte poate sa fie si o buna oportunitate pentru firmele locale , magazinele, restaurante , sa inscrie o echipa cu numele de firma respectiva .O promovare pentru firma la un cost foarte mic . Aveti firma dar nu aveti jucatori ? nici o problema , inseamna  ca de a cupla jucatori cu numele echipei  se vor ocupa orgnizatorii .
Mai este si altceva de spus . In orice turneu de tenis jucatorul  se inscrie cu riscul de a pleca acasa din prima tura , asa ca aventura lui a durat nu mai mult de o ora sau doua . Aceasta competitie este gandita in felul in care echipele sa fie impartite in grupe de patru, si atunci fiecare dintre ele sa participe la cel putin trei intalniri . Trei weekend-uri in care farmecul sa fie nu numai de a juca propriul meci , ci si de a sustine coechipierii . Fiecare intalnire va avea 4 meciuri : 3 de simplu si 1 de dublu .
Bineinteles ca primele clasate din fiecare grupa vor merge mai departe spre cucerirea titlului de echipa campioana din Cluj.
O buna oportunitate pentru a face sport, pentru a petrece timpul  in grup cu prieteni  sau, cum am zis mai sus, pentru a face mai cunoscuta propria firma .

Pentru mai multe detalii si pentru inscrieri puteti scrie la adresa email :
cupatenisequipe@gmail.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
1.422 citiri

1 comment to Competitie de tenis pentru echipe la Winners Tennis Club

Leave a Reply