Ne extindem tentaculele spre Zalău

Am primit un mail de la o domnișoară din Zalău. Cum am destui amici în Cluj care se trag de pe acolo, am zis să sprijin acțiunea de care face vorbire acest mail scris de Valentina Florea. Uite mailul, dar și comunicatul de presă.

Buna ziua,

Sunt Valentina Florea de la agentia Pastel Group. In primul rand, felicitari pentru blog, pe care l-am descoperit acum cateva luni.

De asemenea, am vazut ca ati sustinut Maratonul Clujului si ca aveti o intreaga categorie dedicata sportului. Tocmai de aceea, m-am gandit ca cititorii dumneavoastra ar fi interesati de evenimentul nostru si anume Ziua Sportului.

Evenimentul are loc pe 7 mai, în Piaţa 1 Decembrie 1918 din Zalău si este la prima editie. Pe scurt, vor avea loc doua crosuri, unul de 3 km si unul de 10 km, dar si alte jocuri si demonstratii sportive. Evenimentul se bucura si de prezenta a doua campioane mondiale si anume Gabriela Szabo si Diana Oprea, campioana mondiala la fitness. Mai multe detalii sunt disponibile in comunicatul de presa atasat, dar si pe site-ul Zilei Sportului http://www.ziuasportuluitenaris.ro/2011.

Și acum, comunicatul, detaliat:

Ziua Sportului – cel mai mare eveniment sportiv dedicat comunităţii din Zalău

Sâmbătă, 7 mai 2011, în Piaţa 1 Decembrie 1918 din Zalău, va avea loc prima ediţie a Zilei Sportului TenarisSilcotub.

TenarisSilcotub organizează, în premieră, un eveniment dedicat sănătăţii prin mişcare, o zi întreagă de sport la care este invitată întreaga comunitate. Copii, părinţi şi bunici se vor bucura împreună de beneficiile sportului, având oportunitatea de a face mişcare în aer liber.

La Ziua Sportului, cei care sunt în formă pot alerga la cele două crosuri, iar ceilalţi pot parcurge distanţa la pas, pot asista la demonstraţii sau pot participa la alte jocuri sportive şi cel mai important, îi vor încuraja pe alergători. La finalul zilei, toţi participanţii vor fi câştigători, descoperind importanţa adoptării unui stil de viaţă activ, sănătos.

Pentru Ziua Sportului şi-au confirmat deja prezenţa Gabriela Szabo, campioană mondială la atletism, şi Diana Oprea, campioană mondială la fitness.

Câştigătorii la crosuri vor primi premii atractive, iar cei norocoşi vor avea parte de premii supriză în cadrul tombolei.

Crosul de 10 km

Startul pentru crosul de 10 km se dă la ora 10.00. Înscrierea se va face online începând cu 23 martie până pe 4 mai 2011. De asemenea, participanţii se vor putea înscrie cu o zi înainte de eveniment, la standul amenajat în Piaţa 1 Decembrie 1918 între orele 9.00 şi 19.00. Crosul va avea ca traseu: Casa de Cultură a Sindicatelor, B-dul Mihai Viteazul, întoarcere în dreptul staţiei Rompetrol şi repetarea rutei de 4 ori, sosirea fiind tot la Casa de Cultură a Sindicatelor. Categoriile de vârstă la care se face înscrierea sunt: 14-19 ani, 20-34 ani, 35-45 de ani, 46-65 ani şi peste 66 de ani.

Crosul de 3 km

Crosul de 3 km începe la ora 12.00, iar înscrierea concurenţilor se face în ziua evenimentului, 7 mai 2011, în zona special amenajată din Piaţa 1 Decembrie 1918, între orele 08:00 şi 11:30. Pentru crosul de 3 km, traseul se desfăşoară pe ruta: Casa de Cultură a Sindicatelor, Bd-ul Mihai Viteazul, Sala Sporturilor, cu întoarcere pe Bd-ul Mihai Viteazul şi sosire la Casa de Cultură a Sindicatelor, trecerea de pietoni din faţa ceasului. Participanţii se vor putea înscrie la următoarele categorii de vârstă, separat femei – bărbaţi: 10 – 14 ani, 15- 18 ani, 19- 34 ani, 35-45 ani, 46-59 ani şi peste 60 ani.

Competiţii pentru angajaţii Tenaris

Pentru concurenţii care sunt angajaţi ai TenarisSilcotub vor exista crosuri dedicate de 3 km şi 10 km. Pentru crosul de 3 km, înscrierea se va face la Masa Specială Tenaris, în ziua evenimentului, între orele

8.00 – 11.30. Pentru crosul de 10 km, angajaţii Tenaris se pot înscrie online până la data de 4 mai 2011 şi pe 6 mai, cu o zi înainte de eveniment, în Piaţa 1 Decembrie 1918, între orele 9.00 – 19.00.

Florentina, e OK?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
1.181 citiri

Leave a Reply