Ultima alergare înainte de Paști (un text de Fărcaș)

O mică parte a grupului, cu Ovi, Nicușor, Daniel, Blag și Mișan

Săptămâna viitoare sunt Paştile iar mâine sunt Floriile. E de mers la biserică. Dar înainte de asta, un pic de mişcare nu a stricat. Aşa că ne-am întâlnit ieri din nou. Prezenţă bunicică, cu Blag, Ciorbă, Raimonda, Dl. Mureşan, eu, Daniel Rus, OviTebu, Mişan, Bacalu şi câinele său simpatic.

Vreme bună de alergat, un pic rece. S-a trecut rapid la treabă, am pus-o de un 33 la panou cu Blag si Dl. Mureşan după ture de alergat. Am ieşit locul trei cu 12 coşuri, şi am fost impresionat de Blag şi Dl. Mureşan, care a câştigat şi mingea de la Ancada, una foarte frumoasă. O minge am luat și eu, pentru tura trecută.

Cei doi cîștigători

Meciul de baschet de după turele de alergat a fost excelent, cu un pic de dezechilibru că am fost 4 pe 5. Meci tensionat, cu răsturnări mari de rezultat. Am câştigat cu 10-9, deci, la limită, dar, e drept, am avut un om în plus. Una peste alta a fost o mişcare pe cinste.

La repriza a treia, la Sportul, am râs de ne-am spart, parcă mai mult ca altădată. Poate că unii ne privesc cu condescendenţă dar noi chiar ne simţim bine împreună. Am discutat, fireşte de derbyul CFR-„U”, de cum a citat presa cu întârziere că un om a murit la meci,a făcut infarct, am citit un pic de presă, no, ne-am simţit bine. Sigur că ne e dor tare de vară, de terase, de căldură, da vin şi ele curând.

Cum săptămâna viitoare nu alergăm, ca e Învierea şi unii se mai şi pregătesc, iată că suntem nevoiţi să vă salutăm şi să vă dorim, anticipat, Paşte Fericit!

Tibi Fărcaş

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
3.289 citiri

1 comment to Ultima alergare înainte de Paști (un text de Fărcaș)

Leave a Reply