BCR Tenis Partener Platinum, misiune îndeplinită!

Am reușit pînă la urmă să trec un tur

Istoria victoriei mele din primul tur de la BCR Tennis Partener Platinum de la Winners Tennis Club a fost interesantă, obținută cu greu în fața unui jucător tenace, care cu siguranță va pune probleme în turneele viitoare. Hai să povestim: deci domnul meu din Suceava, cu care trebuia să joc nu s-a prezentat, așa că a intrat un jucător de pe lista de așteptare (calificări), un clujean, Nicu Niculescu. Nu știam prea multe despre el (după nume), dar cînd l-am văzut, bineînțeles că ne cunoșteam, Clujul e mic. Omul este patronul școlii de șoferi Niko, pe care cu singuranță o știți și unii dintre voi, e cea din Grigorescu. Nicu a făcut fotbal la Universitatea, pe vremea lui Suciu și Pop Florin, e un atlet, foarte în formă.

OK, deci primul set l-am luat mai ușor (6-1), dar a durat destul de mult, spre o oră cred. În al doilea Nicu a avut 3-2, chiar 30-0 mai apoi, dar cumva am întors și am avut 4-3 și 5-4, pentru ca finalmente să iau și setul doi, 6-4.

Domnul Niculescu, un adversar incomod

Căldura a fost insuportabilă, am jucat de la ora 13, mai bine de două ore, iar cînd erai la serviciu pe partea în care soarele îți bătea în față nu vedeai nimic. Mă rog, v-ați prins, a fost cam greu să respiri, d-apoi să alergi…

După meci, am stat la o bere, Nicu era cu soția sa (foarte frumoasă și cititoare de PMOB, cică de multă vreme, ceea ce mă bucură) și am stabilit chiar să ne vedem cu familiile, la un grătar. Am stat la taclale, fiul său joacă fotbal (e chiar bun). Am stabilit și să mai jucăm cîte un amical, ce mai, a fost bine și la repriza a treia, foarte sportiv, așa cum a fost și meciul.

PS Le mulțumesc Alinei și lui Emil, care m-au încurajat, și chiar și lui Toni, care a venit dar a plecat mai apoi. Bineînțeles, un mare suport l-am avut în Doru Abrudan, care era la București, hahaha, dar care m-a sunat să mă întrebe ce am făcut. Am o surpriză și cu Doru, care la București a fost să dea un interviu la o revistă faimoasă, dar despre asta în episodul viitor (mîine joc cu el tenis, aflu mai multe).

PS O să scriu și despre meciul pe care l-am pierdut, dar aștept pozele de la Raimonda. Pozele de aici au fost puse la dispoziția PMOB de către trupa care produce acest turneu, le mulțumesc băieților (au și filmat meciul, o să îl pună pe site-ul lor, Marian Dumitru s-a ocupat de poze și de filmuleț).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)
1.493 citiri

Leave a Reply