Aproape m-am împăcat cu Cristi Bara

Înainte de toate, un banc, așa, ca să înțelegeți de ce am folosit cuvîntul “aproape”.Bulă, unui cunoscut:

-Bă, aproape l-am văzut pe tată-to!

-Cum adică aproape?

-Păi nu lucreză la gară, nu repară el liniile, nu dă cu ciocanul?

-Ba da.

-Și nu are vestă din aia fosforescentă pe el?

-Ba da.

-Și nu are scris, ca toți ceilalți muncitori, pe spate, un număr?

-Ba da.

-Și tată-to nu are numărul 301?

-Ba da.

-No, io l-am văzut pe 302.

Ăsta e bancul.

Realitatea este că ieri, cînd mă întorceam de la garaj (de la memorabila partidă Leii Triteni-Vulturii Vultureni), m-am întîlnit nas în nas cu Cristi Bara. De cînd ne-am “răcit”, cam de patru luni, nu ne-am întîlnit niciodată (deși locuim cam la 50 de metri unul de altul). OK, fără multe amănunte: ne-am salutat cam deodată (deci nu se poate spune cine a salutat primul, numai proba video ar putea aduce mai multă lumină în acest caz), după care ne-am oprit la taclale, cam un sfert de oră. Pe subiectul “conflictului” nu am comentat, mai mult am vorbit despre viitor, plus o promisiune că ne vom vedea, așa cum am făcut-o în ultimii 7-8 ani cel puțin (adică la un pește și o sticlă de vin). Iar dacă doi bărbați își și strîng mîna nu prea încap multe propoziții în plus. Înseamnă că sînt mari șanse ca azi- mîine să îl vedem și la alergare cu noi.

Oricum, din cîte se pare, am pierdut degeaba 4 luni, de cînd nu ne-am mai vorbit, dar recuperăm noi. Pentru că, practic și tehnic vorbind, noi sîntem prieteni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
2.469 citiri

5 comments to Aproape m-am împăcat cu Cristi Bara

 • Raimonda

  e cea mai buna veste din ultima perioada. asta inseamna ca o sa revina si Dana, care o sa ne dea clasa la alergare, si Donkey, care are acum ce fotografia in parcul in constructie, uau, o sa fie super tare. o sa fie bestial. felicitari pentru maturitate (eu m-am impacat cu prietena mea dupa 4 ani, dar na, femeile sunt putin diferite…)

 • MKircea

  Ce frumos! Eu din nefericire nu am reusit sa ma impac cu un prieten pe care l-am iubit din tot sufletul, urma sa ne intalnim, dar din nefericire a suferit un accident in urma caruia a trecut la cele sfinte…

 • Raimonda

  cred ca nu am luat micul dejun si am papat un i. deci, sper sa revina si Diana…

 • exceptionala veste, ma bucur foarte mult! Sa vina Barraaaaaa

 • Ilie Lazar

  Felicitari ! Supararea,mania,ura si invidia aduc dupa sine pagube atat sufletesti cat si materiale,de ambele parti ! Ne bucuram de bucuria voastra !Intelepciunea trebuie sa va calauzeasca intotdeauna ca formatori de opinie,dar si ca oameni adevarati cum va consider eu.In consecinta,sunteti invitatii mei la un vin,dupa Postul Sf.Apostoli Petru si Pavel !
  Mult succes !

Leave a Reply