Boul a uitat să claxoneze exact cînd era mai mare nevoie (imagini șocante, din păcate)

La celebrele știri de la ProTV, cu morți și răniți, am văzut azi dimineață și faza aceea cu o mașină cu o mireasă în dreapta care lovește din plin o bătrînă pe trecerea de pietoni. Știrea și filmul accidentului le puteți vedea aici.

Ce vreau eu să spun este că aștept dracului o lege care să le interzică acestor cretini din alaiul de nuntă să mai claxoneze și să dea muzicile tare și să stea pe capotă și să filmeze marele eveniment. Astfel poate vor fi mai atenți în trafic acești cretinoizi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.086 citiri

1 comment to Boul a uitat să claxoneze exact cînd era mai mare nevoie (imagini șocante, din păcate)

  • Alin

    Da….. am vizionat de cateva ori imaginea in care s-a produs accidentul si parerea mea este da soferul a fost vinovat 100%, trebuia sa opreasca, dar pe de alta parte daca te uiti la batrinica cum trece strada, nu as zice ca nu are si ea nu neaparat o vina dar daca era atenta mai mult sau mai putin si nu mergea drep ianinte eu zic ca s-ar fi putu evita acest eveniment. Eu unu sofer prefer de multe ori sa NU trec pe la trecerile de pieton stiind ca nu is in suguranta iar si cand trec prefer sa o fac dupa ce m-am asigurat bine. Nu zic ca e normal dar astia is soferi din tara noastra (binenteles sunt si exceptii).

Leave a Reply