Ne lăudăm un pic singuri, îi zicem autopromovare!

Ieri am bătut recordul la vizitatori unici și la numărul de afișări de pe trafic.ro.Vechiul record era de 492 de vizitatori unici pe zi și data din 29 martie 2011, dar ieri l-am spulberat, aducîndu-l la 520 de vizitatori unici și 2.531 de afișări. Nu sînt cifre care să te dea peste cap, desigur, dar pe mine mă mulțumesc, pot spune chiar că mă încîntă, deoarece cunosc această piață.

Vă dați seama, 520 de vizitatori unici în condițiile în care Anca Georgescu nu mai scrie de două luni, Andreea Cîmpeanu de trei și Angel Rusu de și mai multă vreme, hahahaha. Păi dacă ar scrie și aceștia, am trece de 700 lejer. Cine știe, poate ne fac o surpriză…

Oricum, vă mulțumim că ne citiți, sîntem mîndri că v-am descoperit și dacă tot am trecut acest prag psihologic de 500 de vizitatori unici pe zi, să știți că sîntem acasă, puteți intra la noi, vă veți simți bine, promitem!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
1.091 citiri

1 comment to Ne lăudăm un pic singuri, îi zicem autopromovare!

  • tibi f

    feliicitari, nu e rau deloc. Eu pe blogul meu habar nu am cati sunt, ca is p wordpress si imi arata doar “hits”, sau poate nu stiu eu manevra.
    Succes!

Leave a Reply