Poștașul care a fraierit statul cum a vrut el! O poveste de rîs cu lacrimi

Într-o comună din Dolj, Teasc sau Teasca, n-are importanță, un poștaș și-a bătut joc de statul român cum a știut el mai bine. Am văzut asta la emisiunea D-ale lui Mitică, am rîs de m-am prăpădit.Omul a încasat pensiile a patru morți timp de 10 ani, adică vreo 50.000 de euro. Și cred că nici acum nu l-ar fi prins, dar fiți atenți…fază: Cînd unul dintre ăștia morții, ar fi împlinit 100 de ani, ăia de la Primărie, băieți deștepți, ce să zic, i-au pregătit o surpriză, un tort. Și au mers la poarta aparținătorilor să caute mortul, să-i dea tortul și să îl cheme la Primărie, știți cum se face, să îl premieze. Numai că mortul, știți cum e mortul, nu poate veni la Primărie după premiu și nici nu poate mînca tort. Buuuuuuuuuun, și atunci au făcut băieții anchetă, prima dată i-au suspectat pe cei din familia mortului, apoi au ajuns la poștaș. Și după aia s-au prins că poștașul făcea chestia asta de 10 ani și nu cu un mort, ci cu patru.

Asta e povestea. Acum rămîne o întrebare. Oare numai în Teasca asta să se fi întîlnit o asemenea situație?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)
3.123 citiri

4 comments to Poștașul care a fraierit statul cum a vrut el! O poveste de rîs cu lacrimi

  • Si postasu asta nu s-a gandit pe termen lung. Pana cand vroia sa ii tina in viata? Ca daca nu il prindeau cei de la primarie, sigur l-ar fi prins cei de la Guinness Word Records peste 15 ani cand batranelul ajungea cel mai batran om din lume.

  • Bună întrebarea: numai în Teasca asta să se fi întîlnit o asemenea situație? La câţi “handicapaţi” sau “pensionari de boală” cunosc eu …

  • Airinei

    ar trebui sa-i oblige statul roman pe toti pensionarii sa-si faca conturi pentru pensii…nu le-ar mai stimula functionarilor curieri creativitatea de “extra-curierat”.

  • Pall Bogdan

    Sa nu mai vorbim de sume in cazul batranilor cu handicap care in ultimul an au trecute pe numele lor cate 5, 6, 7, 8… masini cu impozitul platit jumate…

Leave a Reply