Lăsați un pic fotbalul, hai să ne uităm la un mondial de polo!

Chiar acum, la 07.10 începe traseul României la mondialul de polo din China, cu primul meci, cel cu Australia.

Lotul României: Stoenescu, Drăguşin (portari), C. Radu, T. Negrean, N. Diaconu, Iosep, Buşilă, Chioveanu, Al. Matei, Goanţă, R. Georgescu, Ghiban, Kadar

România e în grupă cu Australia, China și Serbia (cu ultima misiunea e aproape imposibilă). Luptăm așadar pentru locul al doilea. Împerecherile pentru optimi se fac cu cea mai tare grupă, cea din care fac parte Ungaria, Kazakhstan, Muntenegru și Spania.

* prima clasată se califică în sferturi, locurile doi şi trei vor juca în optimi
Programul României în grupa B
18 iulie, ora 7:10 România-Australia
20 iulie, ora 4:30 România-Serbia
22 iulie, ora 16:00 România-China

GRUPA A GRUPA B GRUPA C GRUPA D
Ungaria Serbia Brazilia SUA
Kazakhstan ROMÂNIA Japonia Italia
Muntenegru China Croaţia Germania
Spania Australia Canada Africa de Sud
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
1.164 citiri

3 comments to Lăsați un pic fotbalul, hai să ne uităm la un mondial de polo!

 • mai bine nu ma uitam, m-am imbolnavit de nervi la prima ora a diminetii. am pierdut cu 8-9, dupa ce am avut 7-4. Groaznic. Iar am dat-o la întors cu arbitrajul. asta e.

 • Oricit aș fi de suparat, trebuie să remarc această declarație a căpitanului României:

  “Cred că am făcut nişte greşeli în apărare. Nu a fost vorba de ritm de înot, pur si simplu nu ne-am corelat bine, şi asta s-a întîmplat chiar în repriza a 4-a, cînd conta mai mult. Am făcut nişte erori şi asta este. Cred că a fost şi un pic de oboseală, sau mai bine spus de neatenţie, pentru că am luat două goluri care puteau fi evitate. Pregătiţi sîntem, nu asta este problema! Meciul următor, cu Serbia, o să-l tratăm serios, pentru că aici nu există meci uşor. S-a întîmplat să-l pierdem pe ăsta, mergem mai departe, nu trebuie să stăm acum să ne plîngem de milă. Va fi un meci de două puncte, pornim de la egalitate şi încercăm să îl cîştigăm, pentru că nu există meciuri pierdute de la început”, a afirmat Cosmin Radu.

 • george morar

  mentalitate de luptator adevarat
  nu degeaba este unul dintre cei mai buni centri din lume
  unul din marile castiguri ale echipei noastre nationale de polo este ca daca prind o zi foarte buna pot lupta aproape cu orice echipa din lume

Leave a Reply