Sibiul are prima șansă în barajul pentru liga întîi

Miercuri va avea loc returul barajului pentru accederea în prima ligă, meciul retur dintre Voința Sibiu și Săgeata Năvodari.În tur a fost 0-0, cu un moment cel puțin controversat, neacordarea unui penalty cu zece minute înainte de final, în favoarea Săgeții Năvodari (antrenor Șunda, arbitru Tudor). Miercuri, de la ora 18.00, are loc returul, în acest moment sibienii avînd prima șansă. Cunosc de la sibieni un singur jucător, Iulian Popa, pe care radiourile regionale l-au premiat drept cel mai bun jucător al ligii secunde, seria de vest, și cu care am discutat mult la festivitatea care a avut loc la început de iunie la Turda. Popa era extrem de supărat la vremea aceea pentru că nu își găsea echipă (la Sibiu erau destule incertitudini), dar acum iată că are o șansă enormă de a evolua în prima ligă (obsesia lui dintotdeauna). Săgeata Năvodari, pe de altă parte, condusă de acest mereu imprevizibil Șunda (un campion al promovărilor), are șansa ei, și încă una consistentă, chiar dacă a fost doar 0-0 acolo.

PS Bineînțeles că am citit (nu mai știu unde), celebrele titluri făcute pe genunchi (după meciul acesta de la Năvodari, 0-0), ceva de genul: “Sibiul a avut voință”. Foarte original. Din gama “Cutare și-a pus șapcă roșie” sau “Cîinii au mușcat din nou”.

PS unu: Salut din nou brambureala de la nivelul FRF și LPF. Poate, pînă cu o zi înainte de începerea campionatului vom ști și noi cine unde joacă și alte chestii din astea, altfel simple la alții.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.515 citiri

Leave a Reply