Ilie Năstase, din ce în ce mai slab

Idolul copilăriei mele, Ilie Năstase, e într-o scădere semnificativă de formă. Mă cenzurez la maximum, pentru că marii sportivi trebuie respectați pentru ceea ce au făcut.

Ultima “ispravă” a lui Ilie Năstase. Prezent la o conferință de presă organizată cu ocazia  BRD Năstase Ţiriac Trophy a spus:
“Noutăţile din tenisul mondial îmi e teamă că nu prea le ştiu. Dacă mă întrebaţi de domnul Ţiriac, ştiu. Eu ştiu că domnul Ţiriac vânează căprioare la ora actuală, de aia nu a putut să vină, şi eu le bag în pat, dar nu prea contează asta. Sper ca la viitoarea conferinţă să vină cu o căprioară vie, frumoasă. Eu nu merg la vânătoare, eu doar le vânez şi le bag în pat. El le omoară, eu le bag în pat. Eu nu vânez pentru că nu e un sport, eu cu fotbalul puţin şi atât”, a spus Năstase.

Acuma ce să mai spun eu: poate că am fi preferat să îl vedem pe Ilie Năstase, de-a lungul timpului, vorbind mai mult despre tenis. Sau poate chiar făcînd mai multe pentru tenisul românesc. Sau poate că nu am fi vrut să îl vedem la mascarada aia cu Primăria. Sau poate că nu ne place cînd îi înjură pe reporteri. Sau să îl fi știu bine-mersi în Franța, unde singur i-ar fi mers mult mai bine și ar fi fost foarte apreciat. Dar uite că Ilie Năstase a ales să rămînă alături de noi și să ne vorbească despre căprioare la o conferință de presă despre tenis.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.229 citiri

2 comments to Ilie Năstase, din ce în ce mai slab

  • Pall Bogdan

    Neata! Ovidiu…cred ca singura noastra sansa de a mai avea puterea sa zambim si sa ne amintim cu drag despre Ilie al nostru, este sa cautam in arhiva cu casete vechi sau pe youtube. Sunt singurele locuri in cale Ilie Nastase mai este asa cum il stiam o datasi cum am fi vrut sa ramana pentru totdeauna.
    Si cand ma gandesc ca am bilet la demonstrativul lui…sa-mi pun oare toate sperantele in vesnicul tanar Mansour Bahrami sau Noah? Nu prea e normal…sunt roman…in vreau pe Nastase…pe Ilie Nastase…

  • pustanu'

    mare tenismen. cam atat(dsi e putin spus la ce sportiv a fost), despre trecuti numai de bine! nu-l duce bibilica la altceva.

Leave a Reply