Patrick Ciorcilă e un luptător

Patrick Ciorcilă a trecut cu brio peste dezamăgirea de a fi pierdut finala de la Sofia și a luat-o de la început, de data aceasta în Macedonia, la un alt turneu ITF Juniors, al șaselea din cariera sa. La această oră Patrick este pe locul 546 în lume.

Patrick a trecut de turul doi în Macedonia, după victoria scurtă cu Oleg Koval (Ucraina), scor 6-3, 6-4 și va întîlni în turul al treilea un elvețian, pe Simeon Rossier (favoritul 9, un jucător mai titrat decît uncraineanul Koval). Ca o curiozitate, în cazul în care se va califica mai departe, Ciorcilă îl va putea întîlni pe învingătorul lui de la Sofia, pe Tatomir (prilej de revanșă pentru clujean)

Ciocrilă a trecut în turul al treilea și la dublu, unde joacă alături de Marinescu. Cei doi au învins cu 3-6, 6-1, 10-1 perechea Donev (Bul)-Frljanic (Can).

Punctele cucerite pînă acum în Macedonia sînt 5 la simplu și 1,5 la dublu (acestea se adună în clasamentul ITF Juniors și îl pot duce pe Patrick spre primii 500.

După acest turneu, Ciorcilă va putea fi văzut la Cluj, de săptămîna viitoare, cînd la Winners va avea loc cel mai mare turneu pe care l-a găzduit orașul nostru, un futures de 15.000 de dolari, despre care vom mai vorbi aici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
948 citiri

Leave a Reply