UPC, acest lider al pieței volante!

 

UPC, victorie. Sau înfrîngere. Prietenii mei trăiesc! După o pauză de cîteva luni (și la biserică am fost și m-am rugat să le țină Dumnezeu năravul și să nu mai întrerupă emisia), au revenit la normal.

Au tăiat cablul, stilul lor clasic, ziua în amiaza mare, azi, marți, august, 2011, Cluj, România. Nu mult, cîteva ore, se mai întîmplă. Sigur o să mă sune să își ceară scuze, și probabil voi plăti mai puțini bani luna asta, doar știți că sînt serioși oamenii…

Inspirați probabil de piețele volante, atît de populare acum, au trecut și ei la treabă.

Cum azi piața volantă e în Grigorescu, probabil că oamenii de acolo beneficiază și de serviciile UPC.

Am o rudă la Direcția Agricolă, care mi-a spus azi, la cafea, că numai mîine e piață volantă în Gheorghieni, unde stau eu.

Pe o linie a logicii elementare, înseamnă că mîine o să meargă treaba mult mai bine și la UPC în cartierul Gheorghieni.

Chiar nu sînt supărat, îi înțeleg, nu poți fi cu toate, serios, Clujul e un oraș mare.

PS

Cu UPC am deja o realție tată-fiu, în care eu sînt tatăl, normal.

Fiul e din ăla, un pic derbedeu, mai sparge cu mingea geamurile vecinilor. Ăia vin acasă la mine, se plîng, îmi spun să iau măsuri, eu îi asigur că așa voi face, dar seara, cînd îmi vine pruncul acasă, eu îl dojenesc părintește:

-Fiule, nu e frumos ce ai făcut, ai spart geamul, dar să știi că eu tot pe tine te iubesc, nu cred eu tot ce spun vecinii ăștia idioți. Hai, du-te în camera ta și culcă-te, mîine ai o zi grea la școală, te ascultă la mate!

PS doi:

Abonați-vă și voi la UPC, chiar merită!

Cu UPC nu e monotonie, simți că trăiești! E ca într-o relație în care improvizezi, schimbi poziția, ca să zic așa, nu mergi pe căi bătătorite!

PS trei.

Trecînd acum la un ton mai serios, pentru că știu că mă citesc și cei de la UPC, aș spune doar atît: grea meserie v-ați ales!

Unii au întins niște fire acum cîțiva ani buni, și acum tot trebuie să fiți atenți să nu cadă de pe stîlpi, nasol! Bine că s-au inventat facturierele, alea nu mint!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
1.551 citiri

2 comments to UPC, acest lider al pieței volante!

  • Parcă simt o urmă de ironie in exprimarea ta 🙂 Problema, de fapt, se pune altfel: cei de la ‘iupi si’ sunt îngrijorați de dependențele de net, tot mai des anunțate în ultima vreme. Știți voi, tineri care își pică bacu’ din cauză că stau prea mult pe feisbuc, batrîni care nu se mai plimbă pe la Colina, căci și ei au acum feisbuc. Adică, dilării ăștia de net, practic, au grijă ca noi să trăim o viață cît mai reală, să mai ieșim din casă, să vedem oameni adevărați, nu online!

  • asta da, e o abordare…nu m-am gindit, practic

Leave a Reply