Ăsta n-are carnet, dar oameni exact la fel de inteligenți ca el au!

Pe www.stiridecluj.ro am văzut un băiat. Din Cuzdrioara. Asta e în România, pe lîngă Dej.Băiatul ăsta, puțin beat, a făcut un accident. După care a făcut show. Puteți vedea aici.

Din cîte am înțeles, el nu avea carnet. Dar eu am văzut mii de astfel de oameni care au. Prinvindu-i și acultîndu-i îți vine greu să crezi că au avut carnet de elev, dar au acum carnet de conducere, obținut prin nu se știe ce împrejurare. Spun asta pentru că mie, de exemplu, din cîte îmi amintesc, examenul pentru obținerea carnetului de conducere mi s-a părut unul dintre cele mai complicate din viața mea. Nu îmi explic cum iau unii atît de ușor permisul, dar asta e o altă poveste.

Cert este că din cauza unor astfel de indivizi murim cînd ne e lumea mai dragă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.431 citiri

1 comment to Ăsta n-are carnet, dar oameni exact la fel de inteligenți ca el au!

  • Pe mine ma framanta inca o intrebare, Ovidiu. Cum pot politistii sa trimita cu documente in regula (“Permis de conducere”), “bombe” ce explodeaza la un moment dat? Ca se zdrobeste el/ ea de un stalp sau intr-o prapastie e problema lor ca nu constientizeaza pericolul pentru ei insisi. Necazul este ca implica oameni ce nu au nici o vina pentru lipsa de responsabilitate a soferilor si politistilor.

Leave a Reply