BRD Năstase-Țiriac Trophy și-a disputat finala ieri la Cluj

Un eveniment care nu trebuia ratat ieri: întîlnirea cu ai noștri Nadia, Țiriac, Năstase, Hagi, Pavel, dar și cu maeștrii tenisului de odinioară, Mansour Bahrami, Yannick Noah sauYounes El Aynaoui.Cum aceștia sînt angrenați la București în ceea ce înseamnă BRD Năstase-Țiriac Trophy 2011, turneu de 590.000 de dolari din circuitul ATP, au tras o fugă pînă la Cluj și au adunat mii de oameni pe platoul din fața statuii lui Matei Corvin, unde au încins un demonstrativ.

Acțiunea realizată cu sprijinul BRD a fost un succes, multe cluburi de tenis din oraș trimițîndu-și copiii la întîlnirea cu marii campioni, cu care au avut ocazia să schimbe cîteva mingi. Toată această desfășurare de forțe a fost una impresionantă, atîtea vedete ale sportului pe metru pătrat nemaifiind de multă vreme laolaltă în centrul Clujului. A fost nemaipomenit.

Un astfel de demers nu poate decît să te încînte, el putînd să se constituie într-un exemplu pentru genul de activități care ar trebui să se întîmple în această piață cu mai mare regularitate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
2.156 citiri

Leave a Reply