O zi perfectă

Descoperiți singuri echipa cîștigătoare. Sînt cei care zimbesc.

Mi-a fost un dor nebun de trăncăneala de după.

Că de baschet dacă vă povestesc, probabil că v-ați obișnuit. Bine, hai că vă povestesc. Deci, echipele: dincolo Medan, Mureșan, Iftene, Ali și Claudiu Barbu. Dincoace, noi, fetele: Tibi, OviTebu, eu, Raimonda și Reka. Aparent dezechilibrat, în sensul în care ei aveau o medie de înălțime cam de 1.50 metri. Și cu toate acestea, o vreme ne-au deranjat. Au avut la un moment dat chiar 10-8, deci pe final ai fi zis că ne fac. Dar no, știți povestea, valoarea nu așteaptă numărul anilor, ne-am dorit mai mult victoria, am avut mai multă prospețime, am luat celebrul meu time-out, și după ce au avut 11-10 am luat jocul pe mine. Am marcat o dată de la 10 metri, și am făcut 11-11, și apoi de la gară, fîș perfect, și am învins cu 12-11. Am jucat hora bucuriei, la mijlocul terenului, ni s-au luat interviuri de către nuntașii care claxonau prin parc, iar o blondă a vrut să vină neapărat cu noi la cafea, pentru a ne cunoaște mai bine.

Felicitări învinșilor, a fost reconfortant pentru noi să îi vedem supărați, cinste învingătorilor. S-au remarcat prin jocul lor doamnele de la noi din echipă, Raimonda și Reka avînd cele mai bune statistici la toate capitolele, apărare, atac, pase decisive.

În plus, Raimonda merită mulțumiri pentru că ține grupul, îi terorizează pe toți cu alergarea, care, dacă ar fi după mintea unora, ar trece-o la opțional.

La cafea, la Chios, am stat cam o oră jumate, nu cred că a scăpat vreunul din Cluj neanalizat. Ceea ce e cel mai important însă e faptul că am pus-o de o organizare pentru săptămîna viitoare, cînd împlinim un an. Lucrăm încă la asta, dar vă anunțăm negreșit. Căutăm și sponsori, pentru că o să se consume cam multe(e), deja pixul lui Fărcaș nu mai scria cînd am ajuns la mici și pulpe de pui.

Bine, hai că prea ne împrietenim, ați înțeles mesajul: acum un an, Bara și cu mine ne bucuram cînd l-am văzut pe Daniel Rus că ne așteaptă la intrarea în parc într-o dimineață de 1 octombrie (Bine, acum îl așteptăm noi pe Daniel Rus, dar el doarme). Și uite că acum mișcarea asta ne face să trăim după alte coordonate, greu de explicat în cuvinte…

Lucrăm la listă: primele nume sînt clare, cu Bara și Daniel Rus, normal, membrii fondatori. Raimonda se ocupă de dosarele celorlalți, revenim…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
1.509 citiri

2 comments to O zi perfectă

Leave a Reply