Se cam vede cu ochiul liber cine e obiectiv și cine nu

Hagi, cu toate problemele lui de exprimare, a cam spus adevărul după meciul cu Franța.

“Dacă există unii suporteri care sînt mulţumiţi cu un egal cu Franţa pe teren propriu, înseamnă că au fost obişnuiţi prost. Ce facem, am ajuns să ne mulţumească o remiză?!, a spus Hagi. În plus, foarte obiectiv, el a opinat că gazonul prost i-a avantajat pe ai noștri.

Hagi a vorbit echilibrat, fără patimă, și de data asta nu s-a dat exemplu pe el însuși, așa cum o făcea de cîte ori avea ocazia.

Pițurcă în schimb a spus că gazonul ne-a dezavantajat pe noi, cică Franța are o echipă masivă și noi, chipurile, una de fîșneți, hai să fim serioși. Pițurcă a zis bine doar partea aia cu rezultatele din era Răzvan, care cam așa și e.

Boloni, care a fost coleg de cameră cu Pițurcă pe vremuri, și care are mai nou un jucător în națională (e drept că un fotbalist foarte bun, nimic de spus, e vorba despre Lazăr), l-a lăudat pe selecționer pentru tot ce face, inclusiv pentru intransigența de care a dat dovadă în cazul Mutu. Nu știu cum să vă spun, dar poate Mutu o dădea ieri în poartă, poate simțea mai bine cum trebuie să vii pe scurt la pasa lui Bogdan Stancu din final…Rolul selecționerului este să selecționeze cei mai buni jucători, nu trebuie nici să antreneze (că știu ăia să se antreneze la echipele lor de club), nici să facă educație, nici să le numere fotbaliștilor sarmalele sau șprițurile. Atîta doar că Pițurcă s-a obișnuit să le facă pe toate pe unde a umblat și îi este greu să se dezobișnuiască…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
1.978 citiri

6 comments to Se cam vede cu ochiul liber cine e obiectiv și cine nu

 • Bilc Vasile Andrei

  Din pacate, vorbind despre ultima fraza, asta e un adevar trist… Si uite ca “Campioana unei mari iubiri” nu mai exista (scuze pentru cacofonie). Multumim Victor Piturca :(.

 • da, si o anume incapatinare prost inteleasa. chestia asta cu nicolita, care efectiv nu stie lucruri esentiale pentru un fotbalist: nu stie dribla, nu stie pasa, nu stie centra, nu stie trage la poartă. in rest e baiat bun, aleargă mult (dar pentru asta s-a inventat atletismul)
  Piturca e in cea mai confortabila pozitie pe care si-ar dori-o un antrenor: nu i se cer rezultate decit la anul si la multi ani, are mina libera…sa tot fii antrenor asa.

 • pustanu`

  obiectiv vorbind piti-satana ar fi ultimul om din tara asta care ar trebui sa aduca in discutie ~partea aia cu rezultatele din era Răzvan, care cam așa și e~. oricine altcineva putea dar nu el, ca doar si el a lasat o campanie de calificare facuta praf.
  astia suntem, nu avem echipa mai buna.
  cat despre mutu, de fiecare data cand avem un rezultat nesatisfacator avem ceva regrete ca nu a jucat. la caracterul lui strica alti 5 jucatori care ar fi trebuit sa fie in echipa de 11.

 • ovidiu blag

  apoi daca au ajuns fotbalistii de nationala sa se ia dupa mutu…eu credeam ca ei trebuie sa vina ca sa joace pentru romania…

 • pustanu`

  pai sunt fotbalisti. daca erau buni la atceva faceau o facultate, erau mai cultivati, suficient cat sa nu fie ursor influentabili. in conditiile astea mutu pentru ei e un lider.

 • “…Nicolita: nu stie dribla, nu stie pasa, nu stie centra, nu stie trage la poartă…’
  Si cine din primul 11 stie? Tanase? Bourceanu? Cocis? Poate Costin Lazar – mijlocas de acoperire.
  Eu am gasit unul. Mai stiti?
  Cu mici exceptii, echipa a fost facuta sa nu stie nimic altceva decat sa alerge si sa se apere.
  Stiu. “Nu avem cu cine!” Nu-i adevarat! Poate ca astia sunt cei mai buni pentru a scoate un 0 – 0 cu Franta, dar sigur sunt altii care ar fi putut sa joace fotbal. Chiar daca pierdeau.
  Chiar si pe banca lui Piturca era un Zicu.
  Si, daca tot n-are nici un target, de ce nu-si pregateste niste jucatori pentru 2016 sau 2116?
  Sa raspund tot eu: pentru ca nu stie sa joace nimic altceva! Sa parjolim campiile!
  Si daca venea Mutu, ce se intampla? Ar fi jucat mijlocas stanga, cu sarcini strict defensive – sa se apere la Sagna. Sau ar fi jucat in locul lui Marica. Doar nu credeti ca Piturca ar fi bagat 2 atacanti?
  Piturca nu are nevoie de Mutu.

Leave a Reply