US Open: 5 înfrângeri din 5 pe ziua de ieri

Ziua a 4-a de la Flushing Meadows a adus numai înfrâgeri pentru jucătorii români: 5 din 5 meciuri. Cu toate acestea, încă mai avem 5 reprezentanţi în competiţie, iar 4 dintre ei vor juca astăzi. Primul român învins ieri a fost Victor Hănescu, cel care, alături de olandezul Robin Haase, a pierdut în două seturi (1/6, 2/6) la dublu împotriva perechii Youzhny/Stakhovsky. Apoi a ieşit din concurs şi Alexandra Dulgheru, tot la dublu şi tot după două seturi (4/6, 4/6). A urmat Simona Halep, la simplu, învinsă de Carla Suarez Navarro după un avantaj de 1-0 la seturi. Edina Gallovits-Hall şi Irina Falconi au luat un singur game în primul tur la dublu feminin, iar Horia Tecăuşi Andrea Hlavackova au cedat şi ei în două seturi la dublu mixt.

Au mai rămas în competiţie: Monica Niculescu (turul III, simplu), Horia Tecău (turul II, dublu), Sorana Cîrstea (turul II, dublu), Irina Begu şi Simona Halep, ultimele două făcând pereche în turul II la dublu.

Carla Suarez Navarro 2-1 Simona Halep (3/6, 6/2, 6/2)

Jucătoarea din Spania a câştigat 12 puncte în plus faţă de Simona Halep. Diferenţa s-a făcut pe serviciul româncei, ea oferindu-i 23 de mingi de break adversarei şi cedând în 6 dintre cazuri. Mai mult, 113 puncte s-au jucat pe serviciul Simonei, în timp ce Carla Suarez Navarro a servit de 81 de ori. Meciul a durat două ore şi jumătate.

Meciurile românilor de astăzi:
Monica Niculescu vs. Lucie Safarova [27] – de la ora 18 pe arena Louis Amstrong
Irina Begu/Simona Halep vs. Benesova/Zahlavova – al doilea meci de pe terenul 8
Horia Tecău/Robert Lindstedt vs. Pablo Andujar/Daniel Gimeno-Traver – al doilea meci de pe terenul 15

Monica Niculescu (68 WTA) vs. Lucie Safarova (26 WTA)

Cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit până acum. Monica Niculescu nu a pierdut niciun set până acum şi doar 9 game-uri. Jucătoarea din Cehia a jucat numai meciuri de 3 seturi, în fiecare dintre ele pierzând primul set.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
1.118 citiri

1 comment to US Open: 5 înfrângeri din 5 pe ziua de ieri

Leave a Reply