Ce victorie, în ce moment…

Scriam, după eliminarea celor de la U Mobitelco din Cupa României, aici, că nu e nici o tragedie acest lucru, că important e campionatul.

După cîteva zile, iată, U Mobitelco reușește să se impună chiar în fief-ul ploieștenilor și să demonstreze tuturor cine rămîne șeful în liga masculină de baschet. Asta în pofida unora care îi dădeau morți pentru că le-a plecat Cuic-catalizatorul, că le-a plecat unul dintre sponsorii importanți-Nokia și că nu au adus jucători importanți în pauza competițională.

Această victorie la Asesoft demonstrează  tărie de caracter din partea unor sportivi care se respectă și care știu să treacă peste probleme pentru a se concentra exclusiv pe job-ul lor, care este acela de a intra în teren și a cîștiga.

Marcel Țenter și băieții lui au obținut o victorie de moral, spectaculoasă și importantă. Acum urmează greul, traseul de regularitate. Însă cei de la U Mobitelco formează un grup solid deja (cei care trec pe la sală în timpul zilei se pot convinge cît și cum muncesc), așa că există toate premisele ca performanța de anul trecut să fie repetată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
1.634 citiri

2 comments to Ce victorie, în ce moment…

Leave a Reply