Invincibilul Ciorcilă

Patrick Ciorcilă refuză să mai piardă. Acum cîteva ore a cîștigat de o manieră entuziasmantă semifinala din cadrul turneului ITF din Tunisia, 6-3, 7-5 cu britanicul Samuel Sutton, după ce ieri mai jucase trei ore și jumătate în sferturi. Mîine va juca în finală, cu Ben Hassen, Tunisia, favoritul 1.

Din 9 august încoace, Patrick Ciorcilă a jucat 19 partide în circuitul ITF, în Bulgaria, Macedonia, Egipt și acum în Tunisia, cîștigînd 18 dintre ele. Pentru Patrick, finala de mîine este a patra consecutivă.

A pierdut finala din Bulgaria, dar le-a cîștigat pe cele din Macedonia și Egipt, ajungînd la o cifră record de 18 victorii din 19 meciuri.

El este neînvins în circuit de 14 meciuri, interval în care a cedat doar două seturi.

În cariera sa de ITF începută în luna mai a acestui an, tînărul jucător de la Winners Tennis Club a urcat vertiginos în ierarhie, ajungînd, înaintea turneului din Tunisia pe locul 309 mondial, cu posibilitatea de a-l vedea, la începutul săptămînii viitoare foarte aproape de primii 200 de jucători mondiali.

Toate aceste performanțe vin ca urmare a unei munci în echipă alături de antrenorul său, Bogdan Nițescu, cei doi alegîndu-și un program competițional pe cît de variat pe atît de eficient.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.876 citiri

4 comments to Invincibilul Ciorcilă

  • Pall Bogdan

    Sunt de neoprit acesti doi magnifici!!! O data ce au pornit pe acest drum…e imposibil sa-i mai opresti!!! Bravo baieti, tot asa!!! Multa bafta in finala!!!

  • LUCIAN BOLDOR

    Cind Patrick a plecat catre Egipt , intr-o seara de septembrie tirziu ,i-am zis , “pleci in Africa prima data , dar te rog sa cuceresti Africa ” si Patrick se tine de cuvint .Nu pot sa spun prin scris cit ma bucura rezultatele lui , dar cred ca la fel se bucura toti Clujenii si cei joaca tenis si cei care iubesc sportul . si cei care sint Clujeni cu adevarat .Patrick isi merita din plin rolul de Ambasador al Sportului Clujean si ne face sa ne simntim mindrii de el .Pt un copil de 15 ani , este extrem de frumos sa joci in lume si sa aduci bucurii celor de acasa .Bravo Patrick , bravo Bogdan , ne invatati bucuria victoriilor

  • tibi pop

    309 mondial in ce clasament? pe site-ul atp nu apare in primii 1500.

  • tibi, jucătorul are 15 ani, e 309 în ITF Juniors, nu în ATP

Leave a Reply