Apa e scumpă, betonul e ieftin iar mintea e puțină!

Parcul, în general, arată ca dracu. Dar partea cu lacul e dezolantă. Apa a fost scoasă, în consecință există un strat de vreo 2 centimetri de gheață, unde cîte o mămică și un copil încearcă să patineze așa, pe cîte un metru. Azi un copil prost educat arunca zeci de bolovani de la ăi de contruiesc mai alături, de umpluse partea din fața Chiosului cu pietre. Iar un adult cu patinele în spate îl dojenea părintește, dar în cuvintele lui era multă tristețe, de genul: uite în ce hal am ajuns.

Altă dată în Parcul Mare era o gheretă de unde puteai închiria patine. Apoi, peste ani, a dispărut ghereta, dar măcar puteai patina pe gratis. Acum nu mai e nimic. Nici măcar apa n-au mai lăsat-o peste iarnă, să înghețe dracului și să se poată distra niște oameni.

Bine că avem 4 benzi de beton de la un capăt al altuia al parcului. Minte puțină, slab de tot, foarte slab.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
967 citiri

1 comment to Apa e scumpă, betonul e ieftin iar mintea e puțină!

  • zoo

    pai cum sa lase apa, sa pateasca la fel ca iarna trecuta cind in fiecare seara era plin de patinatori pe lac? Superb, imi faceam un termos de vin fiert si stateam 2 ceasuri intr-o atmosfera de vis. Numai ca…intelegi…in centrul orasului si in parcarile de la supermagazinele vietii exista cite un patinoar amenajat. Unde poti patina intre scinduri. Pe bani. Deci, na, intelegi?
    io-s curios ce-or facut cu pestii, ajvps-ul o populat lacul acum ceva vreme. o bagat clor?

Leave a Reply