Da, știu de subiectul zilei, dar eu am avut alte probleme azi

Azi am cam umblat cu mașina, am avut multă treabă prin oraș. Clujul arată ca după bombardament. Aproape că nu există o stradă fără gropi. Da gropi, frate, nu gropițe. Gropi pe care le sapă live niște muncitori, de pe la gaz, de pe la canalizare sau gropi părăsite (semnalizate sau nu). Oricum, peisajul e dezolant. Într-un Cluj cu un trafic foarte dens, gropile acestea sînt adevărate capcane pentru șoferi, nici nu mă mir că intră unii în alții ca bezmeticii, pentru că e foarte complicat.

Uite, vă dau traseul meu:

-Gheorghieni, săpat groapă lîngă groapă pe traseul Hermes-stația lui 33, traseu descendent spre Pata (Titulescu), un dezastru. Un sens blocat. Cînd ajungi pe Titulescu, mai fac ăia un giratoriu acolo, așteptăm primele tamponări, probabil pe dimineață.

-Grigorescu, strada Donath, dezastru, gropi seculare, cam de două luni încoace tot sapă, slalom special, urîtă treabă.

-Moților, gropi pe sensul Parc-Primărie, pe partea dreaptă, nasol de tot.

-Republicii, la urcare, gropi de gropi.

Nu mai vorbim de străzile cu tramvaiul, că acolo e de înțeles. Vorbim despre faptul că un drum din acesta Gheorghieni-Grigorescu, cu toate undele verzi ale lui pește, îl faci în 30 de minute. Asta dacă nu iei o groapă în plin. Mult succes vă doresc, probabil că așa e și prin alte cartiere (în Gruia a fost așa cam 3 săptămîni, pe Oașului știți, pe calea Baciului știți, pe la gară știți…) În rest e bine. Orașul comoară merge înainte. Acum căutăm comoara.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
889 citiri

Leave a Reply