Dan Gîrleanu ne-a vorbit frumos acum patru luni. Dar cum e cu voleiul, că nu am înțeles?

Echipa de volei feminin a Universității a pierdut aseară, 0-3 în deplasarea de la Unic Piatra Neamț. Este a patra înfrîngere a studentelor din tot atîtea partide. Am dat puțin timpul înapoi și am recitit o declarație a antrenorului Dan Gîrleanu, dată la instalarea sa la cîrma echipei.

“Este o provocare pentru mine să fiu aici, Clujul este un simbol pentru sportul românesc și îmi face plăcere să fiu aici. Este o echipă tînără, cu un lot valoros, care are posibilitatea de a crește. Consider că merităm să fim undeva pe la mijlocul clasamentului. Performanța nu este un lucru întîmplător. Este nevoie de multă muncă și de o selecție riguroasă”, declara Dan Gîrleanu pentru u-cluj.ro, undeva pe la începutul lui august.

Păi domnule Dan Gîrleanu, cu tot respectul pe care vi-l port pentru cariera de mare sportiv pe care ați avut-o, ce ne facem cu vorbele acelea? Au fost doar așa, pentru reporteri?

-Presupun că vă place în continuare să fiți aici, la Cluj,  dar echipa e pe penultimul loc, deci nu e la mijloc.

-Chestiunea cu lotul valoros și cu posibilitatea de a crește încă nu s-a materializat.

-Că este nevoie de muncă și seriozitate asta cred că știam și pînă să veniți dumneavoastă la echipă.

Și uite așa, analizînd succint declarația antrenorului Dan Gîrleanu, dată acum 4 luni, am constatat cum e să treacă patru luni fără să se întîmple mai nimic.

PS În curînd vine la Cluj ultima clasată, Penicilina Iași. Trag nădejde că de la acel meci va începe revirimentul lui U Cluj.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
1.369 citiri

Leave a Reply