E frumos în Parcul Mare, zici că ești pe autostradă

Nici autostrada Cluj-Turda nu e mai dreaptă și mai frumos betonată decît aleile din Parcul Mare…

Linii din asfalt îmbietoare pentru amatorii de promenadă care nu doresc să le intre pietricele în pantofi te așteaptă cu drag în Parcul Mare. Domnișoarele nu mai trebuie să își facă probleme, pot traversa parcul și pe tocuri, sînt create toate condițiile.

Mai lipsește cîte un copac, dar așa e pe timp de criză, te confrunți cu lipsuri. Mai lipsesc niște crengi din coronamentul arborilor, dar nu-i nimic, e pe bază de “înainte nu vedeam pădurea de uscături”.

Acum e frumos în Parcul Mare, vezi tot. Vezi Facultatea de Chimie și de pe Cetățuie, nu ai obstacole vizuale în cale, e perfect așa.

Ar mai merge, părerea mea, o statuie mare undeva în centrul parcului sau chiar un bloc, așa, nu foarte mare, o clădire de business, mă gîndesc. Și neapărat o parcare, tot în mijlocul parcului, compartimentată: jumătate pentru mașini din astea mari, patru ori patru, și jumate pentru amărășteni.

Dacă mai are cineva nevoie de idei, știe unde mă găsește. Sînt aici, și nu lucrez scump.

PS Am auzit că e foarte sănătos să alergi pe beton, asta pentru cei care s-ar gîndi să renunțe la jogging-ul cu care se obișnuiseră. Nu era bine înainte, pe pămînt, suprafețele moi pot să îți cauzeze la articulații, te dor tendoanele, chestii…Nu-nu, pe beton trebuie să alergi, e cel mai sănătos.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
2.439 citiri

5 comments to E frumos în Parcul Mare, zici că ești pe autostradă

Leave a Reply