Sînt sanitarul pădurii, îmi place rolul acesta

Măi, să fie: la două zile după ce am scris asta, s-a întîmplat minunea.

Au adus asfalt din Parcul Mare și au astupat o groapă care a făcut viața grea clujenilor cam trei săptămîni. Azi, cînd am trecut pe acolo, boierie, perfect, lucrare de artă, chiar m-a impresionat. Mi se pare corect să anunț și lucrurile astea, înseamnă că am lipici unde trebuie.

Problema este că acum mă asaltează (era să scriu asfaltează) tot felul de amici, care mă iau cu “scrie și despre strada din Someșeni, și despre nu știu ce semne de circulație postate aiurea”, adică m-am ales cu beleaua pe cap. O să scriu după ce mă odihnesc puțin despre un semn de circulație superb prin prostia lui, dar îmi trebuie și o poză, ca să mă credeți. După care mai iau cîte o pauză, că devin stereotip.

Hai, că am rezolvat cu groapa, am astupat-o, simt că trăiesc!

PS Vă mai dau un pont: pe străzile alea minuscule, de prin Someșeni, Brigadierilor de exemplu (care sînt late de un metru, s-a turnat beton după ce s-a săpat un metru în adîncime (o treabă excelentă, zici că e pregătită treaba pentru Formula 1). Frumoasă lucrare. Și chiar circulă unii cu 80 la oră pe acolo, încurajați de aleea ca-n palmă. Problema e că mai ies niște copii din curți, nu e nici un semn de restricție și nici un prag din ăla de limitare de viteză. În curînd vor apărea accidentele, sînt aproape sigur. Gata, hai, că prea mă întind…Revin cu semnul acela de circulație, stați pe aproape.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
2.549 citiri

4 comments to Sînt sanitarul pădurii, îmi place rolul acesta

Leave a Reply