Ați încercat strada Primăverii? Și nu v-ați răsturnat mașina?

Eu cam evit partea aia, capătul Mănășturului, indiferent de direcție. Merg des acolo numai vara, spre baza de la Unirea, dar asta e o altă poveste. Zilele trecute am fost acolo, cu treabă. Știți care e zona: strada Primăverii e aia cu tramvaiul (fosta Lingurarilor), cum vii de la Sf. Ion înspre Minerva (ăsta e complexul comercial). No, și să vezi ce pățesc:

Pe traseul ăsta cu linia de tramvai “refăcută”, la un moment dat mi se înclină mașina. Da așa, la vreo 45 de grade, deci mult (exagerez eu cu astea 45 de grade, dar oricum, foarte mult…). M-am întrebat ce naiba se întîmplă. Și cînd mă uit mai bine, ce constat? Că băieții care au finisat partea cu liniile de tramvai nu au mai adus toată figura la același nivel cu carosabilul, și acum drumul e înclinat. Dar înclinat bine de tot.

Mai simplu:

-Linia de tramvai refăcută e mai înaltă cam cu 20 de centimetri decît restul drumului. Dacă te uiți la un șir de mașini, din spate (sau din față, cum vrei tu), toate sînt înclinate datorită configurației drumului. Eu zic că e în regulă. Putem spune despre acest drum că este modernizat. Că este modern. Dar ce zic eu modern, e futurist de-a dreptul (mă rog, de-a strîmbul în acest caz).

Deci aveți grijă în zonă, să nu cădeți afară de pe hartă…

PS Așa de mult mi-aș dori să fiu și eu observator la o comisie din asta de recepție de drumuri. Aș fi tare curios despre ce se face vorbire acolo? Oare și despre calitatea lucrărilor?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
1.403 citiri

2 comments to Ați încercat strada Primăverii? Și nu v-ați răsturnat mașina?

Leave a Reply